Politic

Eurodeputatul Gabriela Zoană: ,,România și-a impus punctul de vedere la Bruxelles’’

Luni, 08 Aprilie 2019 10:05

România și-a impus punctul de vedere în cadrul comisiei AGRI din Parlamentul European, cu ocazia votului privind viitoarea Politică Agricolă Comună a Uniunii Europene.
În urma consultărilor fermierilor români, a rezultat că dorința acestora este ca viitoarea Politică Agricolă Comună să nu impună plafonarea plăților la o anumită sumă. Mandatul politic din partea PSD pe care l-am avut ca vicepreședinte al comisiei AGRI a fost de a apăra interesele fermierilor români în cadrul votului de astăzi.

 

Gabriel Bratu, secretar de stat... ALDE!

Luni, 08 Aprilie 2019 10:04

Gabriel Bratu, persoană politică ce deține un kilometraj greu de atins, a fost uns ca secretar de stat, din partea ALDE. La conferința de presă susținută la sediul ALDE Pitești, Bratu a confirmat că este membru de partid (acum, acesta!) cu oarecare vechime, cam din decembrie, anul trecut. Curios, fostul șef pedelist de la învățământ, a declarat că a fost sunat de mulți pesediști (partid din care făcea parte, până mai ieri) ca să îl felicite. Păi, dacă nu e, cumva, cal troian în noul partid, de ce să îl felicite? Că au scăpat de domnia sa? Transferul domnului Bratu este exact ca cel al fotbaliștilor, cu primă (funcție) de instalare. Conducerea ALDE ar trebui, totuși, să se gândească la faptul că un astfel de jucător va căuta, curând, un alt lot...

Șeful ADR Sud-Muntenia: ”Adică leagănul hoției nu este România???”

Luni, 01 Aprilie 2019 21:37

Liviu Gabriel Mușat, directorul ADR Sud-Muntenia, un apropiat al Argeșului, a postat, pe pagina sa de facebook, o statistică interesantă, în care România se situează pe locul 12 într-un top al evaziunii fiscale, la nivelul Uniunii Europene. Studiu realizat de o universitate londoneză, nu de românii noștri. Postarea a pricinuit zeci de comentarii și de distribuiri.

 

Guvernul, prins cu minciuna de un deputat argeșean!

Luni, 01 Aprilie 2019 21:34

# Proiect ce privește județul nostru, sărit, deocamdată, din listă!

Ministerul Turismului anunța în vara anului 2017 că plănuiește să finanțeze construirea unui domeniu schiabil în Munții Făgăraș. Ideea este inclusă în MasterPlanul de turism. Executivul urma să finanțeze în integralitate proiectul din fonduri publice, nu din fonduri europene.

Cornel Ionică despre pierderea mandatului de primar: „90% dintre oameni au înțeles greșit situația mea”

Luni, 25 Martie 2019 16:17

# Pe 5 aprilie se judecă la Tribunalul Argeș suspendarea executării ordinului dat de prefect

Preşedintele Klaus Iohannis a promulgat, săptămâna trecută, legea prin care răspunderea civilă, pentru faptele care determină existenţa conflictului de interese al persoanelor aflate în exercitarea demnităţilor publice, este înlăturată dacă s-a depăşit termentul de prescripţie de trei ani. Proiectul de lege iniţiat de deputatul Cătălin Rădulescu care modifică Legea privind integritatea în exercitarea funcţiilor şi demnităţilor publice ar putea să-l avantajeze și pe Cornel Ionică, demis din funcție cu câteva zile înainte de a fi promulgată legea.

 

Pagina 1 din 354

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea