Politic

Primarul din Corbi îngroapă, pentru moment, securea războiului cu șefii din PNL Argeș

Luni, 07 Octombrie 2019 14:40

# Virgil Baciu: „Trebuie să tragem împreună, la prezidențiale”
Primarul comunei Corbi, Virgil Baciu, a reacționat, săptămâna trecută,  față de atitudinea conducerii PNL Argeș, după ce se pare că unii președinți de organizații locale au fost certați pentru că i-au permis edilului local să posteze bannere cu el, în mai multe localități, prin care își arată susținerea față de președintele Klaus Iohannis, la alegerile prezidențiale. De altfel, candidat susținut de Partidul Național Liberal.

 

Deputatul ALDE Andrei Gerea: ”Guvernul Dăncilă nu mai are susţinerea populaţiei’

Luni, 07 Octombrie 2019 14:28

Deputatul ALDE Andrei Gerea consideră că, după ani în care politica a fost orientată către stânga, este momentul ca dreapta să ajungă la guvernare în România.
"După cum ştiţi, ALDE, în momentul în care a decis să părăsească coaliţia de guvernare, a anunţat că va susţine prima moţiune de cenzură care va fi depusă împotriva Guvernului Dăncilă, care şi-a pierdut majoritatea ca urmare a părăsirii de către ALDE a coaliţiei de guvernare.

Șeban Valeca: „Trebuie să recuperăm cele 1 milion de voturi pierdute de PSD la europarlamentare”

Luni, 07 Octombrie 2019 14:27

În această săptămână este programatã, în Parlament, votarea moţiunii de cenzurã pentru demiterea Guvernului. Liderul PSD Argeş, Şerban Valeca, este optimist cu privire la rezultatul votului. “Eu sunt convins că joi nu va pica Guvernul, iar președintele va fi obligat să numească interimarii. Apoi premierul va veni în Parlament cu restructurarea Guvernului.”, a declarat Valeca. Pe plan local, organizăm campania pentru prezidențiale. ”Dorim să luăm mai multe voturi decât la europarlamentare, ne-am propus un număr de voturi cu 15.000 mai mare ca la europarlamentare. Dacă la europarlamentare am avut 74 - 75.000 voturi, la prezidențiale ne-am propus undeva la 90.000 de voturi. La nivel național, PSD trebuie să recupereze cele 1 milion de voturi pierdute de PSD la europarlamentare”, a mai menționat șeful PSD Argeș.

 

Dănuţ Bica: „Toţi parlamentarii argeşeni au motive suplimentare pentru a vota în favoarea moţiunii de cenzură”

Luni, 07 Octombrie 2019 14:25

Dănuț Bica, deputatul PNL de Argeş, consideră că Guvernul condus de doamna Viorica Dancilă a tratat cu indiferenţă totală rezolvarea unor probleme care macină viaţa economică şi socială a judeţului Argeş. ”În cei aproape 3 ani de activitate parlamentară, m-am adresat în mod repetat numeroşilor miniştri care s-au perindat prin Guvernele PSD, solicitându-le să intervină pentru rezolvarea unor probleme care macină viaţa economică şi socială a judeţului Argeş. (...)

Dan Hodoș, președintele PLUS Argeș: „Vrem să ne numim partidul soluțiilor”

Luni, 07 Octombrie 2019 14:23

Au trecut mai bine de 2 luni de la înființarea filialei PLUS Argeș. Dan Hodoș, președintele PLUS Argeș, a precizat, în cadrul unei conferințe de presă, că până în prezent au fost înființate 13 organizații locale în județ: Pitești, Câmpulung, Curtea de Argeș, Topoloveni, Mioveni, Ștefănești, Domnești, Stoenești, Bascov, Bradu, Bălilești, Vlădești, și Vedea – în lucru. În total, Plus Argeș are în acest moment în jur de 220 de membri.

 

Pagina 1 din 363

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea