Administratie

La Stolnici se lucrează la Dispensarul din centrul comunei

Luni, 07 Octombrie 2019 17:32

La Stolnici, se lucrează susținut. Lucrările avansează, într-un ritm bun, la proiectul derulat cu fonduri de la Guvern prin PNDL, pentru construcția unui dispensar uman în centrul comunei.  ”S-a turnat placa la parter, dar și la primul etaj, muncitorii ridică acum zidurile acestui nivel. Constructorul promite că intrăm în iarnă cu clădirea ridicată și cu acoperișul pus, astfel încât să se poată lucra la interior. Anul viitor va fi gata acest dispensar uman din comuna Stolnici. S-au achitat, deja, două tranșe constructorului, așa încât suntem, la zi, atât cu stadiul lucrărilor, cât și cu plățile”, afirmă primarul Sevastian Pupăză Roșu.  Dispensarul va include cabinete de medicină de familie, o sală de tratamente, grupuri sanitare pentru medici și pacienți și va fi dotat cu aparatura necesară actului medical.

 

Albota. Primăria vopsește capetele de pod ale cetățenilor cu vopsea reflectorizantă

Luni, 07 Octombrie 2019 17:25

În unele localități, încă nu este apă în toate satele. La Călinești, spre exemplu, comună situată la fel de aproape de Pitești, nu este canalizare. La Albota, însă, se asfaltează și drumurile comunale. Înainte de aceasta, se trag rețelele de utilități (inclusiv canalizare), pentru a nu se mai strica asfaltul. Săptămâna trecută, pe drumul comunal ce traversează prin fața Primăriei Albota, sub supravegherea viceprimarului, muncitorii... vopseau capetele de pod ale localnicilor cu vopsea albă, reflectorizantă.
Ion Dumitru: ”Așa este, drumul a fost în asfaltare, au fost turnate șanțuri betonate, iar acum, după marcarea șoselei, vopsim capetelede de pod. Arată curat, arată îngrijit, iar cheltuielile sunt minime...” Ce mai este de spus?...

ANAF vrea să angajeze mii de tineri ca inspectori debutanți

Luni, 07 Octombrie 2019 17:21

ANAF vrea să angajeze 3.000 de tineri absolvenți de facultate pe posturi de inspectori debutanți. ANAF intenționează să angajeze, în sistemul fiscal, tineri valoroși, absolvenți de studii superioare de specialitate, deoarece o treime din personalul său are vârsta cuprinsă între 51 – 60 de ani, se arată într-un comunicat de presă al instituției.

 

Consiliul Județean Argeș a cumpărat măști de gaze...

Luni, 07 Octombrie 2019 14:59

...Pentru coborârile abrupte în gazele toxice ale politicii? Probabil că nu, pentru aceste activități, politicienii din Casa Albă de la Pitești umblă cu masca pe față luată de acasă. Dar, Consiliul Județean, a mai cumpărat, pentru gaze, patru măști ” Masca facială integrală, cu filet RD 40, tip Drager Xplore 6530”, care au costat aproape 100 de euro bucata, prețuri fără TVA. Sperăm că pentru specialiști, că la politicieni nu mai e loc de o a doua...

O primărie din Argeș va plăti, timp de un an, salariul de primar la două persoane

Luni, 07 Octombrie 2019 14:51

Caz incredibil în Argeș! Primăria Vlădești urmează să plătească, pe o perioadă de peste un an, salariul de primar la două persoane. Cum s-a ajuns la această situație? Simplu! Edilul de la Vlădești, Cristian Dică Hristu (foto), a fost demis din funcție, prin ordin al prefectului județului Argeș, în perioada 22 august 2017 – 27 octombrie 2018. În această perioadă, interimatul a fost preluat de viceprimarul Iustinian Leonard Şerban. După mai bine de un an, instanța îl pune în drepturi pe edilul demis. Iar acum, acesta a câștigat în instanță indemnizația cuvenită perioadei în care a lipsit din fruntea primăriei.

 

Pagina 1 din 490

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea