Administratie

După ce a pierdut, în primă instanță, la Popești, procesul cu Primăria și Consiliul Local, nepotul fostului primar a făcut recurs

Luni, 10 Iunie 2019 15:42

La Popești, este pe cale să înceapă o nouă luptă, un nou proces. De fapt, este doar o continuare a luptei vechi, pentru că nepotul fostului primar, administrator al unei societăți cu profil agricol, a formulat, la Curtea de Apel, recurs, pentru procesul pe care l-a pierdut, la Tribunal, cu instituția sus-amintită.
Așa cum am mai scris, disensiunile au început în urma unui control al Curții de Conturi, care a descoperit nereguli privitoare la contractele de arendă, la modul de înregistrare al acestora.

 

Lucrări de peste 500.000 lei la Spitalul de Pediatrie Pitești

Luni, 10 Iunie 2019 15:36

Luni, 10 iunie, la ședința Consiliului Județean Argeș urmează să se aprobe Documentația de Avizare a lucrărilor de intervenții pentru obiectivul „Amenajare spații amplasare echipamente radiologice (RMN)”. Lucrarea va avea loc la Spitalul de Pediatrie Pitești, unitate care urmează a fi dotată de către Ministerul Sănătăţii cu un echipament RMN.
La Spitalul de Pediatrie se urmărește extinderea cu un corp cu regim de înălțime parter pe latura de vest a clădirii existente. Valoarea totală a investiției este de 517.862,11 lei cu TVA inclus. Spitalul de Pediatrie Pitești a solicitat CJ Argeș,  săptămâna trecută, utilizarea sumei de 518 mii lei din excedentul bugetar, înregistrat de spital la finele anului 2018, pentru a realiza lucrările de proiectare și execuție amenajare spații amplasare echipamente radiologice.
A.V.

Schimbare la Inspectoratul Școlar! În august îi expiră contractul și lui Tudosoiu

Luni, 10 Iunie 2019 15:34

Inspectorul școlar general adjunct Mihaela Crișan a fost înlocuită din funcție după ce acesteia i-a expirat perioada contractuală. În locul ei, Ministerul Educației l-a numit în funcție pe profesorul de fizică Sorinel Fusea. De asemenea, în august îi expiră contractul și inspectorului școlar general Dumitru Tudosoiu.
Săptămâna trecută a avut loc o primă schimbare la conducerea Inspectoratului Școlar Județean Argeș. În 2015, Mihaela Crișan a dat concurs pentru postul de inspector școlar general adjunct reușind să obțină postul.

 

Eliberarea, la cerere, a certificatelor de stare civilă

Luni, 10 Iunie 2019 14:00

Serviciul de Stare Civilă precizează cetățenilor ale căror acte de stare civilă (naștere, căsătorie, deces) sunt deteriorate, distruse sau  pierdute că se pot elibera duplicate ale acestora, pe baza cererii depuse de titular sau de alte persoane îndreptăţite.
Cererile se completează și se depun la sediul Serviciului de Stare Civilă, situat în Pitești, B-dul I.C Bratianu nr. 39, județul Argeș, zilnic între orele 8.30-12.30, de luni până vineri, și între orele13.00 - 16.30, luni-miercuri,  iar joi 13.00 -18.30.

Moment festiv la Stolnici

Luni, 10 Iunie 2019 13:56

# A fost recepționată lucrarea de asfaltare și amenajare a unui drum, investiția ridicându-se la un million de euro

Moment de bucurie și de bilanț, lunea trecută, la Stolnici. Proiect de asfaltare și amenajări conexe finalizat, investiție în valoare de un million de euro inaugurată.  Totul a început cu o slujbă oficiată de preoții din localitate. Apoi, primarul, avându-i alături pe vicepreședintele CJArgeș, Ion Mânzână, dar și pe reprezentantul constructorului, au tăiat panglica festivă. Nu a fost nimic formal, între timp, circulația nefiind întreruptă. Așadar, pretenții mici, însă pentru o realizare serioasă.

 

Pagina 1 din 472

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea