Actualitate

De sărbătoarea Rusaliilor, în comuna Popești e mare sărbătoare!

Luni, 10 Iunie 2019 15:22

Duminică, 16 iunie, locuitorii comunei Popești vor sărbători cea de-a treia ediție a Zilei Comunei. Evenimentul va fi organizat ca la carte de primarul Ion Mihai și de Consiliul Local al comunei. Startul evenimentului va fi de la ora 13.00. „Vino alături de noi și de invitații noștri să participăm împreună la Ziua Comunei Popești”, ne-a precizat primarul Ion Mihai.

 

Ziua Eroilor - marcată la Mioveni

Luni, 10 Iunie 2019 14:09

Ziua Eroilor a fost marcată joi, 6 iunie, în Mioveni prin ceremoniale religioase, depuneri de coroane de flori şi scurte programe artistice prezentate de elevi de la unitățile de învățământ din oraș. Oficialități locale, județene, parlamentari , veterani de război, cadre militare, funcționari publici  și membri ai societăților cultural – patriotice au venit să-și exprime recunoștința față de cei care au căzut de-a lungul veacurilor pe câmpurile de luptă pentru credință, libertate, dreptate și pentru apărarea țării.
Manifestările  prilejuite de Înălțarea Domnului- Ziua Eroilor au fost organizate de către Consiliul Local, Primăria și Centrul Cultural Mioveni.

Câștigătorii Cupei Instituţiilor Publice din orașul Mioveni la Darts

Luni, 10 Iunie 2019 14:07

Joi, 6 iunie, reprezentanţii instituţiilor publice din Mioveni s-au  confruntat în cadrul celei de-a patra ediţii a Cupei Instituţiilor Publice din orașul Mioveni la Darts.
Concursurile s-au desfăşurat la simplu, în sistem piramidă simplă, atât feminin, cât și masculin, iar câștigătorii au fost premiaţi de organizatori. Iată câștigătorii:

 

Jurnaliștii argeșeni au concurat la Mioveni

Luni, 10 Iunie 2019 14:05

Săptămâna trecută, jurnaliștii din Argeș au lăsat, pentru câteva ore, reportofoanele, aparatele foto și pe cele de filmat pentru a participa la cea de-a treia ediție a Cupei Presei la Darts, eveniment organizat de către CS Darts Mioveni, cu sprijinul Consiliului Local și a Primăriei Mioveni.
Concursurile s-au desfăşurat la simplu, în sistem piramidă simplă, atât feminin, cât și masculin, iar câștigătorii au fost premiaţi de organizatori. Iată câștigătorii:

Peste 6.000 de intervenții operatorii la neurochirurgia Spitalului Județean!

Luni, 10 Iunie 2019 14:04

# Performanța aparține șefului Secției, prof. univ. dr.  Mihai Popescu (foto)

S-au împlinit, primăvara  aceasta,  14 ani de când, la Pitești, există neurochirurgie! Iar secția de specialitate, din cadrul Spitalului Județean Argeș, face, de multe ori, notă discordantă cu restul unității. Pentru că, aici, e curat! Pentru că sălile operatorii sunt la un alt nivel (atât ca amplasament, cât și ca performanțe), unde persoanele străine nu sunt primite, așa cum este normal! Pentru că medicina se face pe bune, pentru că asistentele sunt prezente și săritoare. Pentru că aici s-au făcut, de la înființare, mii și mii de intervenții chirurgicale!

 

Pagina 1 din 583

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea