Actualitate

Topoloveni - O nouă campanie de sterilizare a câinilor

Luni, 15 Aprilie 2019 15:17

În perioadele 15-24 aprilie și 6-17 mai 2019, va avea loc sterilizarea gratuită a câinilor și pisicilor cu și fără stăpân. Acțiunea se va desfășura la demisolul Primăriei Topoloveni, de luni până vineri orele 09-17.00 și este un proiect al organizației Eduxanima susținut de PETA Germania, partener fiind Primăria orașului Topoloveni. Alte servicii medicale GRATUITE oferite animalului adus pentru sterilizare: operații – tumori/hernii/alte probleme operabile, microcipare, deparazitare externă. Se asigură transport animale GRATUIT pentru persoanele care dețin mai multe animale și care nu au mijloc de transport, în limita posibilităților. Programări la telefon 0756309390.

 

 

Piteșteanul Teofil Vlad și drumul său către Everest

Luni, 15 Aprilie 2019 13:22

Alpinistul român Teofil Vlad, care a cucerit recent Vârful Pumori din Himalaya (7.160 metri), a plecat la sfârșitul lunii martie într-o expediţie care are ca obiectiv escaladarea celui mai înalt vârf de pe planetă, Everest (8.848 metri). Expediţia piteșteanului va dura mai bine de două luni şi jumătate. Argeșeanul este cunoscut și pentru alte ascensiuni spectaculoase. În trecut, acesta a urcat pe Nanga Parbat (8126 m) și pe Ama Dablam (6812 m), alte două vârfuri din Munții Himalaya.

Pe 16 aprilie, instanța decide dacă Transfăgărășanul va fi deschis mai devreme de 1 iulie

Luni, 15 Aprilie 2019 13:19

Procesul intentat de mai mulți agenți de turism împotriva Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere pentru deschiderea Transfăgărășanului mai devreme de 30 iunie se apropie de final. Dosarul a rămas în pronunțare. Magistrații Curții de Apel Pitești au amânat pronunțarea pentru marți, 16 aprilie. Pe parcursul procesului, CNAIR a trebuit să răspundă și la mai multe întrebări cu privire la decizia instituției de a deschide Transfăgărășanul abia la 1 iulie, după ce instanța a admis unuia dintre reclamanți proba cu interogatoriu. Mai mulți oameni de afaceri din Argeș au chemat în judecată CNAIR cerând modificarea regulamentului de funcționare al DN 7C – Transfăgărășan.

 

Doi tineri instituționalizați, aur și argint la lupte greco-romane

Luni, 15 Aprilie 2019 13:17

Ambiție, talent și multă muncă! Este cheia succesului pentru doi sportivi de la Centrul de Tip Familial Găvana care au luat medalii la un concurs national la lupte, desfășurat la începutul lunii aprilie în Constanța.
Pe 6 aprilie, Ionuț Sandu, de 16 ani, și Robert-Marian Duțu, de 14 ani, au reușit să stea mândri pe podium la un concurs national. Ionuț a obținut locul I, iar Robert - locul al II-lea la Memorialul pentru Cupa orașului Ovidiu la lupte, în județul Constanța.

La Mioveni se desfășoară campania umanitară ,,Venim în casa ta de Paște”

Luni, 15 Aprilie 2019 13:13

Primăria Mioveni, Centrul Cultural, în parteneriat cu unitățile de învățământ din oraș, Poliția Română, Poliția Locală și Detașamentul de Pompieri Mioveni organizeazĂ campania umanitară ,,Venim în casa ta de Paște”. Cei interesaţi sunt aşteptaţi la Centrul Cultural Mioveni, Corp B(sediul de lângă Poliția Locală), de luni – vineri, între orele 08.00 – 16.00 cu produse alimentare neperisabile, jucării, rechizite școlare, obiecte electrocasnice şi haine noi. Campania se derulează  în perioada 7-21 aprilie 2019, ajutoarele urmând a fi distribuite unor familii nevoiaşe aflate în evidenţa Direcției de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei oraşului Mioveni, în pragul Sărbătorilor Pascale.

 

 

Pagina 1 din 571

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea