Editorial

Fotoliul lui Miuțescu a ajuns un scăunel

Luni, 30 Septembrie 2019 16:33

Spiridon Voinescu.
Conferință de presă de cascadorii râsului, săptămâna trecută, la PNL Argeș. Cei doi amfitrioni, președintele Miuțescu, alături de parlamentarul Bica, au încercat, din răsputeri, să omoare timpul cu subiecte penibile: că PSD nu se preocupă de siguranța cetățeanului și PNL va face înmiit, că PSD blochează inițiativele liberale în Parlament etc. Nimic despre puciul județean, despre întâlnirea primarilor și consilierilor județeni, de partid, cu șefii liberali de la București, nimic de organizația de tineret, care aproape că l-a dat uitării, după ce l-a mai dat și de râs.

 

Argeș: PSD/ALDE - adio, dar rămân... sub tine!

Luni, 16 Septembrie 2019 14:32

Spiridon Voinescu
Mariajul (sau, conform facebook – ”relație complicată”) dintre bărbatul PSD și doamna ALDE, continuă, în ciuda certurilor conjugale. Desigur, el este mai conservator, desigur, ea este mai liberală, însă el are nevoie de  familia cucoanei, iar cucoana nu se poate despărți de banii lui. Cum... ai cui bani? Ai lui, ai PSD-ului, care, de fapt, sunt ai noștri.

Șerban Valeca – de la karate, la ratate

Luni, 02 Septembrie 2019 23:37

Spiridon Voinescu
Șerban Valeca a lovit, din nou, pe lângă, cu numirea la Ministerul Educației. Președinte al PSD Argeș, vicepreşedinte al Senatului aflat la al patrulea mandat de parlamentar din partea social-democraților, Valeca nu l-a impresionat pe președintele Iohannis, care, a declarat: ”Resping propunerea pentru Ministerul Educației. Nu voi accepta propuneri care să fragilizeze domenii cheie pentru România, precum educația – zona în care nu avem nevoie de soluții ale trecutului, ci de asumarea unor proiecte largi, precum România Educată, care implică reforme la un nivel pe care PSD nu pare că le acceptă și nici nu este în stare să le facă.”

 

Circulație blocată, în Pitești, ca pe vremea lui Ceaușescu

Luni, 13 Mai 2019 12:43

Spiridon Voinescu
Ziua Independenței a fost celebrată, la Pitești, joi, 9 mai 2019, cu mare fast. La Monumentul Eroilor, din  Crinului, au fost prezente mai toate fețele politice ale momentului, în frunte cu Gabriel Bratu, un liant între PDL (actualul PNL), PSD și ALDE. Așadar, un om al uniunii, ce a trecut, ca să nu se supere nimeni, pe la toți. Câteva zeci de persoane au aplaudat momentul. Câteva mii, au înjurat circulația blocată, pe trei străzi, în centru, fix ca pe vremea lui Ceaușescu. Alte cîteva sute s-au  simțit la fel, pe la cozi, la permise, înmatriculări, pașapoarte etc. Adică, la fel ca pe vremea lui Ceaușescu, nu ca pe vremea Independenței.

Liberalii argeșeni, ”Cetățeni de oroare” ai Piteștiului

Luni, 26 Noiembrie 2018 23:58

Spiridon Voinescu.
Unul dintre proiectele de hotărâre de Consiliu Local ajunse, joia trecută, pe masa aleşilor de la Piteşti,  a fost cel privind retragerea  titlului de cetăţean de onoare, acordat fostului preşedinte al CJ Argeş, Constantin Nicolescu, din cauza problemelor în Justiţie, probleme care i-au adus fostului lider PSD o condamnare cu închisoarea. Constantin Nicolescu a primit titlul de „Cetăţean de onoare” la ediţia din 2009 a Zilelor Municipiului, titlu conferit, aşa cum se arată în hotărârea de atunci, pentru contribuţia la dezvoltarea industriei automobilului românesc și deosebita susţinere și promovare a municipiului Pitești în ţară și în lume.

 

Pagina 1 din 48

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea