Economic

Întâlnire cu contribuabilii la Finanțele Publice Argeș

Luni, 10 Iunie 2019 15:39

Miercuri, 12 iunie 2019, începând cu ora 12,00, în sala de şedinţe a Administraţiei Judeţene a Finanţelor Publice Argeş, Bd. Republicii, nr. 118, contribuabilii vor beneficia de o sesiune interactivă de întrebări şi răspunsuri. Aceștia vor primi clarificări referitoare la Spaţiul Privat Virtual, Registrul entităţilor/unităţilor de cult pentru care se acordă deduceri fiscale şi regimul fiscal al sponsorizărilor. Specialiştii ANAF vor mai prezenta calendarul obligaţiilor fiscale aferente lunii iunie 2019, Serviciile oferite de ANAF - Spaţiul Privat Virtual, precum şi alte noutăţi legislative. Contribuabilii interesaţi să participe la această întâlnire se pot programa prin intermediul „Formularului de contact” de pe site-ul Agenţiei Naţionale de Administrare Fiscală.

 

Pași înapoi pentru Autostrada Sibiu-Pitești

Luni, 03 Iunie 2019 22:25

Autostrada Sibiu-Piteşti întâmpină noi probleme. Săptămâna trecută s-a anulat licitaţia pentru forajele geotehnice suplimentare de pe secţiunile montane dintre Boiţa şi Tigveni. De asemenea pentru lotul Curtea de Argeş – Piteşti se depun contestaţii peste contestaţii. Protagoniştii sunt italienii de la Astaldi şi chinezii eliminaţi iar din cursă.

Au început procedurile pentru obținerea finanțării europene pentru drumul expres Pitești – Brașov

Luni, 03 Iunie 2019 22:21

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere a depus în data de 28 mai aplicația de finanțare pentru proiectul ”Elaborare Studiu de Fezabilitate și Proiect Tehnic execuție pentru Drum Expres Pitești-Brașov-Sector: Pitești (A1 Centura Pitești)-Mioveni (Centura Sud)-Etapa1”.

 

Apă Canal percepe sume mai mici pentru execuţia branşamentelor de apă

Luni, 03 Iunie 2019 22:16

Societatea Apă Canal 2000 SA, operator regional al serviciilor de apă şi de canalizare în judeţul Argeş, aduce la cunoştinţa publică că avansurile pentru execuţia branşamentelor de apă s-au diminuat, după cum urmează:
• avans pentru execuţia branşamentului de apă - de la 800 lei la 600 lei;
• avans pentru execuţia branşamentului de apă în condominiu - de la 500 lei la 200 lei;
• avans pentru execuţia branşamentului de apă şi a racordului de canalizare - de la 1600 lei la 1400 lei.

Uzinele Dacia ar putea intra într-o nouă eră a automobilului

Luni, 03 Iunie 2019 14:30

# Fuziune între Renault/Nissan și Fiat/Chrysler? # Alianța ar da naştere celui de al treilea mare producător mondial de automobile.
Proiectul de fuziune între grupul auto francez Renault, proprietarul Dacia, şi grupul italo-american Fiat Chrysler (FCA) "este o adevărată oportunitate pentru Renault şi industria auto franceză", a declarat la începutul acestui week-end, pentru AFP, ministrul francez al Economiei, Bruno Le Maire.

 

Pagina 1 din 136

«ÎnceputAnterior12345678910UrmătorSfârşit»

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea