La Câmpulung se fac locuri de parcare, însă nu sunt cereri

La Câmpulung, situațiile inedite vin una după cealaltă. După ce muncitorii au abandonat lucrul, deși primăria a achitat lucrările de reabilitare a diferite obiective, acum, Câmpulungul înregistrează o altă situație inedită. Sunt locuri de parcare noi, dar nu sunt cereri.
Administraţia locală a Municipiului Câmpulung continuă programul de amenajare a parcărilor. După centru, urmează să fie definitivate parcările din cartierul Grui, iar, din această toamnă, cu angajaţii primăriei, se vor finaliza şi parcările din cartierul Vişoi. În schimb, cererile pentru un loc de parcare sunt foarte puţine.
„Cu situația parcărilor, pot spune că stăm binișor, spre bine. Am început, deja, delimitarea locurilor de parcare, se marchează în Grui, în zona blocurilor de acolo. Ceva mai greu merge cu marcajele, deoarece avem doar doi oameni care se ocupă de acest lucru. Însă, trebuie să recunoaștem faptul că nu sunt mulți doritori pentru locurile de parcare. Deci, noi realizăm obiectivele, dar oamenii nu vin să ceară locuri de parcare. Vom vedea și ce vom face cu această situație inedită" a declarat viceprimarul Mărgărin Blidaru.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea