La Bradu, a crescut numărul copiilor ce vin la școli și grădinițe

Elevii, dar și preșcolarii din comuna Bradu au pășit cu dreptul în noul an școlar 2018-2019. Școlile și grădinițele au primit copiii într-o ambianță plăcută, modernă și primitoare.
Anul școlar a debutat cu succes la Bradu. Acest lucru se observă din numărul copiilor aflați la școlile și grădinițele din comună. Edilul de la Bradu, Dan Stroe, consideră că acest lucru este posibil și datorită lucrărilor efectuate în ultima perioadă.

”În acest an am executat lucrări la gardul împrejmuitor la fața școlii, la fațada grădiniței. Ne bucurăm să primim copiii cu asemenea condiții și ne bucurăm că numărul celor care aleg să își aducă copiii aici este tot mai mare” a spus edilul Dan Stroe.
Investițiile efectuate și numărul în creștere al copiilor ce rămân în Bradu le liniștesc și pe profesoare, respectiv educatoare.

”Investițiile au fost făcute prin bunăvoința domnului primar și a consilierilor locali. Astfel, am reușit să atragem copii în școala și grădinița de aici. La grupa cu program prelungit am pornit cu 13 copii, iar acum avem 28 de copii” a spus Cristiana Voicu, director al Școalii Gimnaziale Mihai Eminescu din Bradu.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea