Situaţie inedită la Albota: utilaj ultramodern, dar fără șofer

Situație inedită la Primăria Albota . Un utilaj ultramodern, în valoare de 200.000 de euro stă tras pe dreapta pentru că nu există operator pentru el. Primarul, cel care intenționa să efectueze deszăpezirea localității în această iarnă este disperat deoarece nu găsește un specialist. Utilajul a fost accesat pe fonduri europene de Primăria Albota, în această vară. El poate fi folosit de la transport de mare tonaj pînă la întreținere și deszăpezire drumuri. Până aici, toate bune și frumoase numai că operatorul care urma să fie angajat pe utilaj a găsit un serviciu mai bine plătit în agricultură deşi i se oferise salariu decent şi la Albota.

“Ne confruntăm cu această problemă… Iarna trecută, uneori, chiar eu am făcut deszăpezirea în comună deoarece nu puteam angaja pe nimeni. Acum, când putem, nu vine nimeni… Am căutat persoane, am şi găsit la un moment dat, dar totul a picat. Persoana respectivă s-a reorientat. Păcat de acest utilaj, este unul ultramodern, cum rar se mai găseşte în ţară” a spus supărat, edilul Ion Dumitru (foto).

 

“Ducele” de Albota caută şofer şi oferă 3500 de lei

Edilul din Albota spune că primăria sa este dispusă să ofere un salariu mai mult decât decent pentru cel care este dispus să vină să lucreze pe utilaj.
“Putem oferi undeva între 3000 şi 3500 de lei. Putem prinde banii în buget, putem scoate postul. Însă nu se bagă nimeni. Am căutat, am întrebat şi nimic… Iarna bate la uşă, iar timpul ne presează” a mai spus primarul.
A.I.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea