Pesta porcină africană, încă departe de județul Argeș

# Subprefectul Bughiu vorbește despre măsurile luate de autoritățile județene

Pesta porcină africană a ajuns la doi pași de Argeș, în Dâmbovița, dar nu a afectat și județul nostru. Adrian Bughiu (foto), subprefectul județului, pune acest lucru și pe seama măsurile corecte luate de autoritățile din județ.
“Vă dați seama că suntem extrem de mulțumiți de faptul că până la acest moment nu am avut niciun caz de pestă porcină africană în județul nostru. Vă dați seama că ne-am temut de acest lucru, mai ales că virusul a fost prezent în Dâmbovița, deci la doi pași de noi. Acest lucru mă face să cred și faptul că măsurile întreprinse până acum de autoritățile din județ, sub tutela Prefecturii Argeș au fost cele potrivite. Am avut întâlniri tematice cu marii crescători ai județului, dar și responsabilii fondurilor de vânătoare din județ, iar acest lucru a dat randament” a spus Adrian Bughiu (foto).

Autoritățile sunt în permanentă alertă!

Deși virusul nu a apărut în județul nostru, autoritățile se află permanent în alertă.
“Echipajele poliției continuă să facă verificări în trafic mai ales la granița cu județul Dâmbovița. O facem acolo pentru că Dâmbovița este cel mai apropiat focar de pestă porcină din județul nostru. În continuare se verifică mașinile și transporturile de animale” a mai spus subprefectul de Argeș.
A.I.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea