La Ștefănești s-au strâns, deja, sute de semnături pentru referendum

Primărița din Ștefănești s-a ținut de cuvânt și a început campania de strangere  de semnături pentru demiterea actualului Consiliu Local. Totul a început cu disensiunile dintre edilul-șef și viceprimarul localității, disensiuni extinse și către consilierii locali PSD, fideli fostului președinte local al partidului, viceprimarul Ion Mihalcea. Tensiuni acutizate de-a lungul timpului și care au culminat cu absența consilierilor de la ședințele forului local.
La ședința extraordinară din septembrie a Consiliului Local Ștefănești au participat, alături de primarul Jenica Dumitru, doar … trei consilieri dintr-un total de 17 aleși locali. Asta după ce pe 13 septembrie, de la ședință au lipsit consilierii locali social-democrați.

Sute de semnături adunate pentru referendum

Așa cum a promis, Jenica Dumitru s-a apucat să strângă semnături. Situație care a tensionat și mai mult, dacă mai era nevoie, situația din Consiliul Local. Pe 11 octombrie a avut loc o nouă ședință, în care totul s-a discutat pe un ton foarte iritat. Între timp, sute de semnături s-au adunat pe biroul primarului. Echipe pregătite special sunt în oraș și în satele afiliate, strângând, în continuare acceptul locuitorilor din Ștefănești pentru referendum. Se pare că acestea se apropie de jumătate din minimul necesar, spre îngrijorarea vicelui Mihalcea&company. Vom reveni.
P.S. Iată una din ultimele postări, pe o rețea de socializare, a primăriței din Ștefănești: „Făra bani pentru copiii din Ștefănești la școală, fără căldură la grădinița Valea Mare, fără bani la Centrul Cultural și fotbal, fără statuie pentru Brătianu! Fără trecerea de pietoni-Nidec, fără modernizare, extindere și eficientizare rețea de iluminat public pe fonduri europene, dar bani blocați voit doar să umilim primarul. Dar cea mai tare e că nu au vrut să își voteze nici propria plecare în Franța, pentru a-l comemora pe generalul Băgulescu, cel care a transportat actul Marii Uniri de la Alba Iulia la București și merita comemorat unde a murit, la Menton!”. L.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea