Bazinul din Curtea de Argeș este aproape gata

Locuitorii din Curtea de Argeș vor putea să înoate în bazinul pe care municipalitatea îl construiește. Complexul va avea un bazin mic și unul mare.
Lucrările la Complexul de Natație din Curtea de Argeș au intrat în linie dreaptă. În noiembrie, bazinul este așteptat să fie la dispoziția copiilor și a cetățenilor. Complexul va fi unul la dispoziția tuturor, fiind constuit atât pentru inițiere, cât și pentru performanță, respectiv relaxare. “Mai avem puțin de lucrat la bazin. Investiția a fost una amplă, iar munca una de durată. După cum se și vede mai avem de lucrat la partea de vestiare, de fitness. Am avut să avem condiții bune în bazinul construit, iar toată lumea să fie mulțumită” a spus primarul din Curtea de Argeș, Constantin Panțurescu (foto).
Complexul va avea bazin mic, respectiv mare, trebuie să fie dat în folosință în final de an și a costat undeva la 3.000.000 de lei noi. “Vom avea apa încălzită, va fi un bazin pentru tinerii orașului nostru, dar și pentru restul persoanelor. În acest fel vom interveni în ajutorul lor și își vor practica aici inițierea și antrenamentele” a mai spus edilul.
A.I.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea