Mizerie de nedescris în fața Spitalului Călinești

Mizerie de nedescris, chiar la intrarea pe porțile Spitalului Călinești. Înăuntru, altă mizerie, despre care am mai scris. Deși comuna are sute de beneficiari ai ajutorului social, ajutor pentru care aceste persoane trebuie să presteze muncă în folosul comunității, ei bine, comunitatea are parte de... gunoi! Și nu o hârtie-două, ci sute, asezonate cu pet-uri, cutii goale de bere și te miri ce altele. Câțiva căței, abandonați și aceștia, trag de hârtiile aruncate și le mărunțesc.

Cei aflați în tranzit încetinesc, chiar în fața intrării Spitalului, obligați fiind de gropile din asfalt, gropi adânci de o jumătate de metru. Gropile datează de ceva timp, nu puțini fiind aceia care, după un contact mai dur cu ele, s-au grăbit direct spre vulcanizare. Și, venind iarna, craterele nu vor mai fi așa vizibile, devenind însă capcane periculoase pentru șoferi. Primarul , se vede treaba, nu are de-a face cu drumul respectiv, nici cu mizeria ce zace pe marginea lui, el locuind pe următoarea stradă... în Priboieni! Și acolo este, probabil, mult mai curat. Drumurile sunt, cu siguranță, mult mai bune.

Drumul este unul de interes județean, reparațiile fiind în sarcina Regiei Județene de Drumuri. La fel sunt însă alte zeci de drumuri din Argeș, reparate mult mai abitir, însă la insistențele repetate ale edililor locali. Deci, numai pentru cine se zbate. Nu înțelege nimeni cum se reușește cu drumul spre Corbi, în nordul județului, sau la Bârla, în sud. Acestea sunt  reparate  tot de cei de la Drumuri Județene, deși stația de asfalt este la Leordeni, adică, practic, lipită de Călinești.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea