Festivalul Toamnei, la Bradu

Vinerea trecută, de ora ora 16.00, la Bradu, s-a deschis Festivalul Toamnei. Primarul Dan Stroe a pregãtit o mulţime de surprize pentru locuitorii comunei, care au venit la eveniment cu mic, cu mare. Sărbătoarea  a fost organizată la Baza Sportivă din localitate, în imediata vecinătate a Primăriei.  Atmosfera de sărbătoare a fost întreținută de artiști  de muzică populară din partea locului, precum: Cristina Voicu, Claudia Șerbănescu, Emilia Ghinescu dar și de alți cântăreți de muzică ușoară.
Copiii din Bradu au pregătit un spectacol muzical artistic. La acesta, spectatori de lux: președintele CJ Arges, Dan Manu, președintele PSD Argeș, senatorul Șerban Valeca, Constantin Tămagă, șeful Direcției Silvice, Armand Chiriloiu și alții.
Brădenii și nu numai au fost serviți cu țuică fiartă  dar și cu tradiționala fasole cu ciolan afumat, pregătite la ceaun.
Tot la Festivalul Toamnei au fost prezenți și producători din Bradu care și-au prezentat și vândut marfa proprie la standuri special amenajate .
Evenimentul s-a încheiat târziu, în noapte, cu un spectaculos foc de tabără.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea