De la 1 noiembrie, la Mioveni, se depun cererile pentru acordarea ajutorului de încălzire

Direcția de Asistenţă Socială din Primăria Mioveni va primi, începând de joi, 1 noiembrie 2018, cereri şi declaraţiile pe proprie răspundere însoţite de actele doveditoare pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei cu gaze naturale, energie electrică, combustibili solizi sau petrolieri, conform O.U.G nr. 70/2011, modificată cu O.G. nr. 27/2013 pentru perioada sezonului  rece noiembrie 2018 - martie 2019.

Persoanele care depun cereri şi declaraţii pe propria răspundere pentru acordarea ajutorului de încălzire a locuinţei în perioada 01 noiembrie - 20 noiembrie 2018 vor beneficia de ajutor pentru încălzirea locuinţei pentru tot sezonul rece, iar cele care depun cereri după data de 20 noiembrie 2018 vor beneficia de ajutor pentru încălzirea locuinţei pentru perioada rămasă în funcţie de data la care a fost depusă cererea.
Pot beneficia de acest drept familiile sau persoanele singure, cu domiciliul sau reşedinţa în oraşul  Mioveni  care realizează venituri nete lunare pe membru  de familie de până la 615 lei şi care nu deţin unul dintre bunurile din lista bunurilor ce conduc la excluderea acordării ajutorului de încălzire. 
Lista cu actele necesare și condiţiile acordării ajutorului pentru încălzirea locuinţei sunt afişate pe site-ul www.emioveni.ro, dar şi la sediul Primăriei. Se recomandă ca cei care întocmesc aceste dosare să fie foarte atenţi la condiţiile de acordare a subvenţiilor.
Cererile se pot procura şi de la sediul Primăriei(de la ofițerul de serviciu), zilnic, după următorul program: luni și miercuri între orele 8 și 16, marţi și joi între orele 8 și 17, vineri între orele 8 și 14. De asemenea, cererea se poate descărca și de pe site-ul www.emioveni.ro. Activitatea de primire a cererilor de acordare a ajutorului lunar pentru încălzirea locuinței cu gaze naturale, lemne, cărbuni și combustibil petrolieri, energie electrică se va desfășura la ghișeul din holul instituției.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea