La A.O.A Argeş, cursuri gratuite de limba engleza pentru şomeri

Asociaţia Oamenilor de Afaceri Argeş oferă consiliere şi posibilitatea de recalificare persoanelor aflate în şomaj de mai mult de 6 luni Aceştia pot beneficia atât de activităţi de informare, consiliere profesională şi medierea muncii cât şi de consultanţă şi asistenţă tehnică privind demararea de afaceri.
În perioada 10 – 20.08.2011 cei interesaţi se pot înscrie la cursul de iniţiere “Comunicare în limba engleză”. Acesta va fi un curs intensiv de 120 de ore care va avea loc în luna septembrie 2011. Acest curs se adresează celor care vor să înveţe limba engleză la un nivel mediu, astfel încât să poată înţelege un text citit şi să poarte o conversaţie în limba engleză pe o temă generală cum ar fi familia, timpul liber, preferinţele culinare, etc.
Pentru înscrierea la acest curs se solicită urmatoarele acte:
Copie act identitate
Copie după ultimul act de studii
Copie după cartea de muncă/carnet de şomer
Copie certificat naştere
Copie certificat căsătorie (dacă este cazul).
Înscrierile se fac la sediul Asociatiaţiei Oamenilor de Afaceri Argeş din str. N. Bălcescu, Nr. 141 (fostul Cinema Lumina). Pentru mai multe informaţii ne puteti contacta la:
tel: 0248.219.299
0735.863.217
0735.558.717
e-mail: Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza
Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea