Posturile de șefi pentru mai multe parchete și instanțe argeșene, scoase la concurs

În perioada 11 octombrie – 18 decembrie se va organiza concurs pentru numirea în funcții de conducere a judecătorilor și procurorilor la curțile de apel, tribunale, judecătorii și la parchetele de pe lângă acestea. Magistrații pot depune cereri de înscriere la concurs sau examen la Institutul Național al Magistraturii până la data de 1 noiembrie 2018.
Concursul sau examenul se va desfășura după următorul calendar: 18-25 noiembrie – testarea psihologică, evaluarea capacității candidaților de a lua decizii și de a-și asuma răspunderea și verificarea rezistenței la stres; 29 noiembrie – 5 decembrie – susținerea proiectului referitor la exercitarea atribuțiilor specifice funcțiilor de conducere; 9 decembrie  - susținerea testării scrise privind managementul, comunicarea și resursele umane.
În Argeș, funcțiile de conducere vacante sau care urmează a se vacanta până la 1 ianuarie 2019 sunt următoarele – funcția de președinte la Curtea de Apel Pitești, funcția de vicepreședinte la Judecătoria Câmpulung, funcția de președinte la Judecătoria Costești, Judecătoria Topoloveni. De asemenea, funcția de prim-procuror la Parchetul Tribunalului Argeș și la Parchetul Judecătoriei Topoloveni. Între timp și postul de președinte al Judecătoriei Pitești s-a vacantat după ce doamna judecător Elena Camelia Pârvu a obținut promovarea efectivă la Tribunalul Argeș. Urmează să vedem dacă CSM urmează să scoată la concurs și această funcție.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea