APIA Argeș - plăți importante pentru fermieri până la finalul lunii

La APIA Argeș se fac plăți în avans până la finalul lunii octombrie. Așadar, în această perioadă se dau bani pentru motorină, pentru înverzire și pentru tinerii fermieri.
În contul fermierilor argeșeni încep să intre bani frumoși. Aceștia au deja banii reprezentând plata ajutorului de stat pentru reducerea accizei la carburantul utilizat în agricultură, aferent cantităților de motorină utilizate în perioada 01.04.2018 – 30.06.2018. Iar APIA Argeș a început virarea către fermierii argeșeni a banilor reprezentând acciza la motorină pentru cel de-al doilea trimestru al anului 2018.
”Am plătit pentru acciza la motorină peste 3.000.000 de lei pentru 364 de fermieri ce au depus cererile de solicitare la APIA Argeș. Tot fermierii ce au primit în 2017 subvenție peste 2.000 de euro au fost autorizați și au primit o diferență aferentă anului  2017” spune directorul APIA Argeș, Marius Stroescu.
La APIA Argeș se fac în această perioadă și alte tipuri de plăți, printre care plata redistributivă, cea pentru înverzire, dar și cea pentru tinerii fermieri sub 40 de ani.

” Plata pentru înverzire este de 58 de euro pe hectar, plata pentru tinerii fermieri este de 25 de euro pe hectar. Până la final de lună trebuie să facem toate plățile în avans” a mai spus directorul APIA Argeș.
A.I.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea