„Balul Ancheta”, un eveniment de succes

Pe 26 octombrie a avut loc, la Noul Centru de Evenimente Ramada, cea de a XVI-a ediție a „Balului Ancheta” – un dineu anual închinat celor mai importante personalități din Argeș. La fel ca în anii trecuţi şi ediţia din acest an a fost un real succes, cei mai puternici oameni din judeţ fiind invitaţi să participe la eveniment.
Camelia Bădulescu, managerul săptămânalului „Ancheta”  a organizat un eveniment extraordinar. Oamenii cu care Argeşul se mândreşte au primit aprecierea tuturor pentru ceea ce fac pentru judeţul nostru. Un alt moment extrem de aşteptat a fost acela în care a fost lansat catalogul  „Cei mai puternici oameni ai Argeşului”. Toți cei prezenți în cuprinsul catalogului au fost rugați să îl nominalizeze pe cel mai puternic om din Argeș, atât în mediul public, cât și în cel privat. Trebuie subliniat că Dan Manu, președintele CJ Argeș, a primit titlul de „Cel mai puternic om al judeţului”, pentru al doilea an la rând.
Acesta a fost urmat de omul de afaceri Gheorghe Badea, directorul general al Grupului Industrial Componente, pe locul al II-lea, de senatorul Șerban Valeca, pe locul III. Conform nominalizărilor, s-au mai clasat Virgil Dumitru – Comesad; Dacia; ÎPS Calinic sau primarul Ion Georgescu de la Mioveni.
Evenimentul a fost presărat şi cu foarte multe momente artistice, iar la final, cei prezenţi au subliniat că această ediţie a fost un real succes, aducând mulţumiri Cameliei Bădulescu.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea