Procesul privind deschiderea Transfăgărășanului timp de șase luni pe an a ajuns la Curtea de Apel Pitești

Mai mulți agenți de turism din Argeș au chemat în judecată Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) cerând modificarea regulamentului de funcționare a DN 7C - Transfăgărășan, mai precis articolul care recomandă închiderea circulației pe acest tronson în perioada 1 noiembrie - 30 iunie. 15 societăți comerciale cer la Tribunalul Argeș modificarea articolului 4.1 din regulamentul de funcționare a DN 7C și posibilitatea deschiderii drumului mai devreme de 30 iunie, cel puțin şase luni pe an şi nu patru luni ca până acum. Trei dosare care au ca obiect modificarea parțială a regulamentului de funcționare a Transfăgărășanului au fost deschise în instanță.
Omul de afaceri Dumitru Grecu, proprietarul complexului turistic Valea cu Peşti, este unul dintre iniţiatorii acestor procese şi unul dintre cei mai mari promotori ai Transfăgărăşanului. În dosarul de la Tribunalul Argeș, în care societatea sa - SC Valea cu Pești SA - a dat în judecată CNAIR, pe 19 octombrie a.c., s-a  admis excepţia necompetenţei materiale a instanței și declinarea cauzei, în favoarea Curţii de Apel Piteşti. Cel mai probabil și în celelalte două dosare deschise la Tribunalul Argeș, se va da aceeași soluție.

15 agenți de turism au dat în judecată CNAIR

În primul dosar, reclamanții sunt: SC Valea cu Pești SA - reprezentată de Dumitru Grecu; Posada Vidraru - reprezentată de Corina Sava; I.I. Metehoi Rodica - reprezentată de Rodica Metehoiu; Bun Silva Star 88 - reprezentată de Cătălin Urluescu; I.I. Martin Eugen - reprezentată de Martin Eugen. În cel de-al doilea dosar:  Pârâul Capra SA - reprezentată de Corina Sava; Făgăraș Sud - reprezentată de Bogdan Alexandru Donoiu; Agroindustrial Investment - reprezentată de Nicolae Scarlat; Valachia Corbeni - reprezentată de Marius Străuț; Marian Matrix - reprezentată de Ion  Marian Vladu. În al treilea dosar reclamanții sunt: SC Selectra SRL - reprezentată prin Dumitru Grecu; Posada Sa - reprezentată de Corina Sava; Micuțul Vrăjitor - reprezentată prin Elena Birsan; Adonis Lavimar - reprezentată prin Gheorghe Șerban; Dealler SRL - reprezentată de Florin Eana. În dosare, partea pârâtă este Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea