Deputatul Andrei Gerea, în conflict cu Cătălin Rădulescu: „Cocoşelul ăsta de Argeş, să ne lase!”

# Rădulescu: „Dl Gerea, când a fost ministrul Economiei nu a făcut nimic. A lăsat să se distrugă Arpechim”

Conflict între deputații de Argeș! Vicepreședintele ALDE Andrei Gerea a avut o declarație tăioasă la adresa deputatului PSD Cătălin Rădulescu, după ce acesta l-a acuzat că a lăsat „să se distrugă Arpechim”.
Deputatul Rădulescu a declarat, pentru Mediafax, că Andrei Gerea să nu se mai implice în discuţiile despre justiţie, cu referire la faptul că Gerea a apreciat că e bine că legislaţia în domeniul justiţiei nu s-a făcut la Guvern, ci în Parlament. „Dl Gerea, mare specialist în toate, când a fost ministrul Economiei nu a făcut nimic, acest coleg argeşean ca şi mine şi-a permis când era ministru să lase să se distrugă Arpechim, unde erau vreo 5.000 de oameni, da? Nu mai spun de Oltchim. Nu are nicio realizare, decât realizări negative. Să ne lase în pace cu filosofiile dânsului de mare specialist în anumite domenii. În justiţie nu se pricepe absolut deloc şi să îşi vadă de treaba lui”, a precizat Rădulescu.
Replica nu s-a lăsat prea mult așteptată: „Cum să spun, «Mitralieră» nu prea merită multe replici, dar dacă a adoptat discursul PDL-ist legat de Arpechim. Îi aduc aminte că atunci când eu m-am dus să mă văd cu sindicaliştii de la Arpechim, el stătea pe la colţul clădirii că nu avea curaj să vină în mijlocul lor. Aşa că să ne lase cocoşelul ăsta de Argeş cu atâtea declaraţii, că el nu s-a remarcat cu nimic până acum, deci nu are rost să ne inflamăm prea tare în ceea ce îl priveşte. Nu este un element reprezentativ din PSD”, a declarat, vineri, 26 octombrie, pentru Mediafax, vicepreşedintele PSD Andrei Gerea.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea