A început judecata în dosarul lichidatorului Dumitrana

Pe 7 iulie 2017, la Judecătoria Pitești, a fost înregistrat un dosar pe numele lichidatorului Laurențiu Dumitrana, în care acesta este cercetat pentru infracţiuni contra patrimoniului prin nesocotirea încrederii. Lichidatorul este acuzat de procurori de bancrută frauduloasă. La mai bine de un an de la trimiterea în judecată a dosarului, instanța a decis judecarea, pe fond, a inculpatului. Primul termen al procesului a avut loc pe 25 septembrie, cauza fiind amânată la solicitarea lui Laurențiu Dumitrana de a-și angaja un avocat. Următorul termen al dosarului se va desfășura pe 30 octombrie.
Parte civilă în dosar este o fostă fabrică de cherestea din Curtea de Argeș, SC Rom Forest Exim SRL, reprezentată prin consorțiul Mit Insolv SPRL, Mincu și Asociații SP/RL și  SCP Lex Insolv SPRL.
În dosarul în care a fost trimis în judecată este vorba despre o licitaţie pe care ar fi organizat-o în mod fraudulos Laurenţiu Dumitrana în perioada în care era lichidator judiciar al firmei Rom Forest din Curtea de Argeş. Toată tărăşenia a început de la vânzarea unei părţi din fierul vechi al acestei societăţi către o anumită firmă. Lichidatorul Laurenţiu Dumitrana - reprezentant al Laurance Dum IPURL, ar fi acuzat că a prezentat datorii inexistente sau a arătat în registrele debitorului, în alt act sau în situaţia financiară sume nedatorate.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea