IPEE ATI Curtea de Argeș, o nouă prezență onorantă la INDAGRA

Cel mai mare și important eveniment agricol din România, târgul INDAGRA , organizat de către ROMEXPO în parteneriat cu Camerele de Comerț și Industrie din România, s-a desfășurat în perioada 31 octombrie - 04 noiembrie 2018, atat în interior, cât și pe platformele exterioare.
Nici anul acesta IPEE Amiral Trading din Curtea de Argeș nu a stat degeaba la capitolul cercetare și inovație. Produse noi au fost aduse la târg, produse pentru care marile lanțuri de magazine deja lansează comenzi ferme.
Liviu Nicolae, director comercial: ”Încercăm, în fiecare an, să venim cu ceva nou. Anul acesta, aș îndrăzni să spun că vedeta expoziției este storcătorul de struguri de 30 litri, mai ales că am început să îl distribuim prin rețeaua noastră de magazine, dar și în Dedeman. Am venit cu incubatoare îmbunătățite, atât pentru ouă de găină, dar și incubatoare pentru struți, emu etc.
Un alt pol de atracție îl constituie faptul că am programat și introdus la incubare ouă de prepeliță, ouă din care vor ieși pui chiar în aceste zile, ale Târgului. Am atras, astfel, numeroși copii, care, desigur, vin apoi și cu părinții. Am amenajat o cameră specială, pentru vizualizare, puii au început să iasă și sunt de senzație.”

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea