PSD Argeș are un senator care „plutește”

Conferință de presă despre nimic, vinerea trecută, la PSD Argeș. Însărcinat să comunice acest nimic, nimeni altul decât președintele județean al partidului, senatorul Șerban Valeca. Ce  ne-a mai explicat cum că vorbăreții din partid vor fi sancționați de acum încolo, pentru că începe precampania electorală, și alegătorii trebuie aburiți cum trebuie. Șerban Valeca, despre atacurile în presă între colegii din PSD Argeș: “Eu am un principiu: în perioada de precampanie, ne concentrăm le partea politică și cine iese din linie - nu am luat încă o astfel de decizie - va fi sancționat.” Bravos!
Senatorul a pierdut centura neagră politică în momentul în care a fost întrebat de un jurnalist de la institutiilestatului.ro despre Mercedesurile familiei Drăghici care, se pare, au fost achiziționate din banii partidului. Domnul senator s-a aruncat, pur și simplu, cu pieptul dezggolit, în a explica cum că partidul primește bani de la stat, dar și din surse private. Și a considerat că a răspuns întrebării.   
Șerban Valeca, privitor la informația că familia Drăghici și-a cumpărat Mercedesuri din banii  de partid: “S-a prezentat un raport al Direcției Economice. Toate activitățile care țin de partid, care sunt confidențiale și nu se vor spune niciodată, țin de anumite strategii ale partidului, acești bani sunt din cotizații.”
Iar eu susțin că PSD-ul are cel puțin un senator care plutește. Cine este? Consider că am răspuns întrebării…
Spiridon Voinescu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea