Deputatul Ionuț Moșteanu, pe urmele proiectului Molivișu

# Moșteanu a și depus o interpelare către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice privind situația de la Molivișu

În urmă cu câteva săptămâni, deputatul USR Ionuț Moșteanu a mers în zona unde urmează să fie realizat proiectul „Molivișu”. Ce a găsit la fața locului? O zonă abandonată, iar la căminul cultural din Arefu a găsit echipamentele telegondolei, depozitate acolo pentru că au fost cumpărate pe repede înainte, ca mobila fără a avea casă.

„Este o investiție începută de statul român în 2015, dar abandonată. E păcat de Dumnezeu că aici nu se continuă lucrările. Știu că sunt și echipamentele deja cumpărate. Sunt niște probleme în instanță. Dacă toată lumea pune umărul și există voință politică pârtia poate să fie una adevărată în doi ani de zile”, susține Ionuț Moșteanu. Parlamentarul a început chiar propria investigație în ceea ce privește stadiul actual al proiectului. „În spațiul public se vehiculează tot felul de povești despre variantele de continuare a proiectului. Așa că am trimis întrebări la MDRAP, Consiliul Județean Argeș și cele 3 primării implicate în proiect, ca să înțelegem cu toții care e planul autorităților”, a mai explicat deputatul.
În acest sens, Moșteanu a și depus o interpelare către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice. „Proiectul pârtiei de schi Molivișu din județul Argeș este blocat datorită unor ilegalități în ceea ce privește defrișarea și montarea stâlpilor telegondolei pe terenuri private. La începutul acestui an, președintele CJ Argeș a confirmat continuarea proiectuluipe un traseu diferit, care să cuprindă doar terenurile asociaților din cadrul Asociației de Dezvoltare Intercomunitară Molivișu. Având în vedere investițiile deja realizate în acest proiect, vă rog să-mi comunicați care este stadiul proiectului și calendarul prevăzut pentru terminarea acestuia”, se arată în interpelarea deputatului.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea