Cătălin Bulf: „Proiectul Molivișu este o modalitate de a îngropa niște bani. Se acoperă toate prostiile din trecut”

Consilierul județean Cătălin Bulf (foto), președintele PMP Argeș, este cel mai aprig opozant al proiectului Molivișu din CJ Argeș. Nu de puține ori, liderul PMP Argeș a precizat că proiectul stațiunii de schi de la Molivișu va genera doar o gaură în bugetul județului. Proiectul nu are nici în prezent o finalitate sigură, viitorul său fiind blocat parcă în nesfârșita luptă a obținerii de avize.

„În februarie 2018, președintele CJ Argeș a spus în plen că în fiecare ședință de Consiliu Local, la capitolul «Diverse», directorul de la Molivișu va veni și va susține un speech în care să ne arate stadiul în care este această investiție. După luna martie și aprilie, nu a mai apărut o discuție pe acest subiect pentru că lucrurile stau foarte prost. Domnul Manu previziona că în iulie-august vom face licitația pentru continuarea lucrărilor. Deocamdată lucrurile bat pasul pe loc. Motivul spus de domnii care vin în ședința pe comisii a CJ Argeș este că lucrurile se mișcă foarte încet, pentru că au nevoie de aprobări de la diferite ministere și că nu pot să înainteze foarte mult cu documentele. Am înțeles că la jumătatea anului viitor s-ar putea să fie terminate toate documentele necesare unei noi investiții”, ne-a precizat Cătălin Bulf.

„Banii la Molivișu se alocă de o majoritate, tip Țuțuianu. Roboței care ridică mâna de câte ori le spune președintele”

De altfel, consilierul județean își menține declarațiile, conform cărora proiectul nu este unul realizabil. „Eu consider că este un proiect nefezabil, având în vedere încălzirea globală și faptul că mai mult de o lună-o lună și jumătate nu avem zăpadă la Molivișu. Anul trecut nu am avut decât ceva din ianuarie și puțin din februarie. Există o recomandare a Uniunii Europene ca toate stațiunile montane de schi să fie construite la peste 1500 m altitudine. Molivișu are 1500 m la capătul de sus al pârtiei. Proiectul este o modalitate de a îngropa niște bani doar ca să poate să salveze aparențele unei investiții începute de un predecesor și să se acopere toate prostiile din trecut. Ne așteptăm să cheltuim iar niște bani degeaba”, mai susține Bulf.
Despre modul în care se alocă bani pentru proiect de Consiliul Județean, Cătălin Bulf consideră că: „Nu se face niciun fel de justificare. Banii se alocă de o majoritate, tip Țuțuianu. Roboței care ridică mâna de câte ori le spune președintele. Justificarea ar fi prin lipsa de hârtii, demersurile încununate de eșec până acum. Problema este că dacă cereți cheltuielile de la ADI Molivișu o să vedeți că se cheltuiesc foarte mulți bani pe datoriile din urmă, pentru hotărârile judecătorești care au venit ca urmare a „afacerilor” făcute de predecesori. S-au pierdut procese pe bandă și banii se plătesc acum”, mai susține acesta.

”Lucrurile la Molivișu ca să poți să le faci ar trebuie să le înțelegi, ori la Consiliul Județean primul care nu înțelege e Dan Manu, iar dacă el nu înțelege, e pericol pentru cei de sub el ca să înțeleagă cineva… La Consiliul Județean putem vorbi de diversitatea neînțelerilor ca să puteți înțelege pe de-a întregul mulțimea neîmplinirilor”, concluzionează consilierul județean Cătălin Bulf. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea