Directorul DJST Argeș a ajuns la Comisia de disciplină a Ministerului Sportului

Laurențiu Achimescu, directorul DJST Argeș, s-a prezentat, pe 5 octombrie, la sediul Ministerului Tineretului și Sportului pentru audierea la Comisia de Disciplină ca urmare a unui raport al Corpului de Control al Ministerului realizat în 2017.
Achimescu a fost audiat la Comisie pentru faptul că ar fi limitat nejustificat, pe parcursul anului 2017, atribuțiile fostului director executiv adjunct – Adrian Bughiu, actualul subprefect al județului. În vara lui 2017 a fost realizat un control al MTS-ului la DJST Argeș. Concluziile raportului realizat au făcut referiri largi şi la modul în care directorul adjunct al instituţiei, Adrian Bughiu, în acea perioadă, a fost îngrădit şi limitat în exercitarea atribuţiilor sale de serviciu, rămânând, practic, izolat faţă de activitatea DJST.
”Am fost pe 5 octombrie la Minister la Comisia de Disciplină. Am fost chemat pentru că Bughiu nu și-a retras sesizarea. Le-am arătat celor de la Minister că nu i-am îngrădit lui Bughiu atribuțiile. Le-am demonstrat cu acte”, ne-a precizat Laurențiu Achimescu.
Urmează să vedem care vor fi și concluziile Comisiile de Disciplină din cadrul Ministerului în urma audierii directorului DJST Argeș. A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea