Președinta Tribunalului Argeș iese la pensie!

# Judecătoarea Mariana Vârgă (foto dreapta) va prelua conducerea instanței

Unul dintre cei mai experimentați judecători din Argeș iese la pensie! Valerica Vîrtopeanu, președinta Tribunalului Argeș, este unul dintre cei mai experimentați magistrați din județ, cu o vechime de 27 de ani în magistratură. Aceasta și-a desfășurat activitatea de judecător la Judecătoria Pitești din 1991 până în 1998, iar de atunci și până în prezent lucrează la Tribunalul Argeș, unde a îndeplinit mai multe funcții de conducere.

Până la ocuparea funcției de președinte al Tribunalului Argeș, doamna judecător a fost timp de un an vicepreședinte și anterior președinte al secției penale. În urma ședinței Secției de judecători a Consiliului Superior al Magistraturii, din data de 21 noiembrie, s-a stabilit eliberarea din funcție, prin pensionare a judecătoarei Valerica Vîrtopeanu. Președinta Tribunalului Argeș va ieși la pensie începând cu data de 15 decembrie 2018.
Cu această dată, conform regulamentului de ordine interioară al instanțelor, funcția de președinte al Tribunalului Argeș urmează să fie ocupată de vicepreședinta Mariana Vârgă,  până la scoaterea postului la concurs. Judecătoarea Mariana Vârgă este și purtătorul de cuvânt al instanței.
Tot cu data de 15 decembrie, într-o ședință a Secției de judecători a CSM s-a stabilit eliberarea din funcţie, prin pensionare, și a judecătoarei Ioana Pârvu, magistrat la Secția Civilă a Tribunalului Argeş.

 

S-au pensionat și trei judecători de la Curtea de Apel Pitești

De asemenea, în ședința Secției pentru judecători, din data de 21 noiembrie, s-a stabilit eliberarea, prin pensionare, pentru alți trei magistrați, de această dată de la Curtea de Apel Pitești.
Este vorba de judecătorii Dumitru Văduva, Gabriela Dorina Chiorniță și Sanda Ursu, de la Secția a II-a Civilă, de Contencios Administrativ și Fiscal. Cei trei vor fi eliberați din funcție începând cu 15 decembrie.
Alex Vlaicu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea