Filmul „Moromeții 2”, proiecție de gală la Mioveni!

Personajele lui Marin Preda vor fi proiectate pe marele ecran la Mioveni. După 30 de ani de la lnsarea primei părți, cel mai aștept film românesc alb-negru „Moromeții 2” va fi proiectat și la Mioveni. Difuzarea filmului va ave loc la Centrul Cultural Mioveni, pe data de 4 decembrie, de la ora 18.00. Dacă cererea de bilete este mai mare decât capacitatea sălii, la cererea publicului filmul se va redifuza și de la ora 20.00.

Filmul „Moromeţii 2”, în regia lui Stere Gulea, continuă povestea familiei lui Ilie Moromete (Horațiu Mălăele), din satul Silștea-Gumești din Câmpia Dunării, și-l are în prim-plan pe mezinul Niculae (Iosif Paștina). Anii 1945-1946 îl găsesc pe Ilie Moromete îmbătrânit, dar încă în putere. Între el și cea de-a doua soție, Catrina (Dana Dogaru), tensiunile continuă, în timp ce Niculae este pus la încercare de promisiunile lumii noi, în care totul e posibil dacă te înregimentezi.
În limita celor 165 de locuri disponibile, biletele se pot cumpăra de la Centrul Cultural Mioveni, începând de luni, 26 noiembrie, la prețul de 15 lei pentru un tichet.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea