Iani Popa - la Argeș sabotor, la Constanța salvator

Argeşul pare condamnat pentru a avea parlamentari care odată ajunşi în funcţie par să se evapore instant. Exact ca Harry Potter care atunci când îşi ia o pelerină nu îl mai vede nimeni. PNL Argeș a dat, în urma alegerilor parlamentare, un singur senator, care și acela, la câteva luni, după ce s-a trezit că i s-a pus lacătul pe viitoare funcții în partid, a aterizat pe la ALDE. Este vorba de nimeni altul decât Iani Popa, fostul preşedintele al organizaţiei judeţene a liberalilor, cu două mandate de senator obținute pe cârca cocoșată a liberalilor argeșeni.

Încă din primele clipe de când a devenit președinte interimar al ALDE Constanța, Iani Popa a declarat că vrea să refacă organizația de la bază. Nu același lucru l-a făcut în Argeș, ci tocmai inversul. Senatorul ex-liberal a stat 7 ani la cârma PNL Argeș, organizație pe care a reușit să o îngroape aproape de tot.
„Filiala ALDE Constanța a traversat niște perioade dificile, a fost un interimat al domnului deputat Gerea, care a pornit acest proces de organizare, astfel încât eu să continui acest proces și ca la startul alegerilor care vor urma să avem o echipă completă, adică organizații în toate localitățile din județul Constanța. Preocuparea principală pentru noi în următoarea perioadă este canalizarea pe organizații, înscrierea de noi membri în partid și validarea conducerii organizațiilor ALDE”, a declara Popa, potrivit presei locale constănțene, în momentul în care a preluat de la Andrei Gerea postul de președinte interimar.

 

Aceleași promisiuni, zero rezultate

Exact cum făcea în Argeș, așa a început și în Constanța. Iani Popa a susținut o serie de conferințe de presă unde a promis că va curge miere pentru locuitori și că se va implica activ în problemele constănțenilor. Spre exemplu, acesta a declarat recent pentru constănțeni că va schimba legea pescuitului pentru ca cei care lucrează în domeniu să aibă o activitate mult mai permisivă. Nu este singurul lucru pe care l-a mai promis, ci, de data aceasta vrea să „educe” Constanța prin Cultură. Bineînțeles că au trecut mai multe luni și nimic din ceea ce a spus nu s-a concretizat. În schimb, aparițiile sale sunt la fel de rare ca și în Argeș. Potrivit presei locale, Iani Popa a venit doar de trei ori în fața jurnaliștilor. În schimb, prin Argeș nu a mai fost văzut, deși a fost ales senator de argeșeni.
M.M.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea