Mioveniul a îmbrăcat straiele de sărbătoare

În An Centenar, oraşul Mioveni, prin Consiliul Local şi Centrul Cultural Mioveni, a pregătit locuitorilor şi invitaţilor o suită de manifestări culturale, artistice şi militare de mare ţinută. Coroane și jerbe de flori au fost depuse, sâmbătă, la monumentele eroilor din Mioveni, cu ocazia zilei de 1 Decembrie.

Un parașutist, așteptat la aterizare de fetița sa de trei ani

Un moment special la Mioveni a fost și demonstraţia de acrobaţie aeriană realizată de Aeroclubul României. Un parașutist a sărit de la 1.000 de metri altitudine, aterizând în centrul orașului, lângă Catedrală. Acesta a fost așteptat de fetița sa, în vârstă de trei anișori. Copilul s-a dus cu brațele deschise la tatăl său când a văzut că acesta a aterizat. Parașutistul a fost luat prin surprindere, fiind vizibil emoționat.
Demonstrația de acrobaţie a fost urmată de o slujbă religioasă în memoria eroilor neamului, oficiată în fața monumentului din Centrul Civic, și de o depunere de coroane din partea instituțiilor statului. La eveniment au participat oficialităţi locale, judeţene, cadre militare aparţinând M.A.I., M.Ap.N, A.N.P, precum și reprezentanţi ai Guvernului şi Parlamentului, ai Asociaţiei Cultul Eroilor „Regina Maria”, veterani de război şi cetăţeni.

 

La Mioveni s-au aprins luminile de sărbători

Sâmbătă seara, oraşul Mioveni a îmbrăcat straiele de sărbătoare, iar centrul a devenit o adevărată feerie după ce s-a aprins iluminatul festiv de sărbători. Luminile au fost aprinse de primarul Ion Georgescu. După numărătoarea inversă, bradul îmbrăcat în ornamente de sărbătoare s-a luminat, spre bucuria tuturor locuitorilor din oraş, și în special a copiilor care s-au îngrămădit imediat în jurul său să facă fotografii. La eveniment au fost prezenţi: deputatul Simona Bucura Oprescu, viceprimarul oraşului, Aurel Costache, directorul  S.C S.Ed.C Mioveni, Viorel Ciobanu, managerul  Centrului Cultural Mioveni, Alin Călinescu, consilieri locali, angajaţi ai Primăriei, dar şi reprezentanţi ai instituţiilor de învăţământ din oraș.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea