Subcomisarul Mădălin Zamfir este noul şef al biroului Centrului Operaţional din Cadrul Poliției Argeș

Pe 27 noiembrie, subcomisarul Mădălin Zamfir, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Județean Argeș, a promovat concursul pentru funcția de şef birou Centrul Operaţional din cadrul poliției argeșene. Acesta a obţinut noua funcţie în urma concursului organizat la sediul IPJ Argeş, după ce a promovat examenul cu nota 8,64. Deși s-au înscris doi candidați, la concurs s-a prezentat doar Mădălin Zamfir. El va coordona structura responsabilă cu gestionarea şi raportarea evenimentelor.
Mădălin Zamfir a absolvit Academia de Poliţie Alexandru Ioan Cuza în anul 2009. În perioada 2009-2012, a fost ofiţer specialist la Compartimentul Expertize din cadrul Serviciului Criminalistic al IPJ Dolj. Din 2012, pînă în 2014 a lucrat la ofiţer coordonator al Formaţiunii de Ordine Publică din cadrul Poliţiei oraşului Costeşti. În 2014 a devenit ofiţer de relaţii cu presa la IPJ Argeş. Acesta va continua ca purtător de cuvânt al Inspectoratului alături de agentul şef Florin Popa, până când i se va găsi un înlocuitor pe funcție.
Veste bună a primit și cel de-al doilea purtător de cuvânt de la IPJ Argeş. Agentul şef Florin Popa a fost avansat în grad, înainte de termen, cu prilejul Zilei Naţionale a României.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea