Gimnastele de la Onix Dance s-au calificat la Dance World Cup Canada

Gimnastele de la Onix Dance s-au calificat la Dance World Cup Canada. O antrenoare ambițioasă, Elena Cristina Zgreabăn, și câteva fetițe talentate și la fel de ambițioase au arătat că se poate face performanță și la Pitești. Ele vor participa la concursul internațional din Canada, o competiție importantă în domeniul acro-dansului, care se va desfășura în perioada 28 iunie - 6 iulie 2019.
ACS Onix Dance promovează tinerele talente și sportul în rândul copiilor. Clubul sportiv și-a propus încă de la înființarea sa în 2015 să abordeze dezvoltarea ramurilor de sport din cadrul dansului prin secțiunile de street-dance, contemporan, lirycal și salsa.
Totul este posibil datorită echipei tinere și profesionistă care face toate eforturile pentru dezvoltarea și implementarea disciplinei, socializării și sportului în viața celor mici. Este vorba de președintele clubului, Sibiceanu Andreea, vicepreședintele Matei George și Elena Cristina Zgreabăn, antrenorul principal al ACS Onix Dance.
Mai mult, clubul sportiv este primul care oferă cursuri de acro-dance din județ și puținele cluburi din țară. Acro-dance este o disciplină care a apărut în 1900 în Vaudeville Canada și a devenit foarte cunoscut prin performanța de a combina mișcările de dans cu cele de gimnastică pe marile scene artistice din lume.
În același timp, ACS Onix Dance oferă sportivilor seminarii despre un stil de viață sănătos, jocuri sportive,  activități de socializare, recuperare medicală  și ședințe psihologice.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea