Mii de oameni, la cea de-a treia ediție a Târgului de Crăciun de la Mioveni

Concerte și artiști celebri, colinde, vin fiert, produse tradiționale, cadouri speciale, jucării de tot felul – au fost elementele care au adus magia Crăciunului la Mioveni. Mii de oameni au participat, pe parcursul a patru zile, la Târgul de Crăciun de la Mioveni. Cea de-a treia ediție a Târgului de Crăciun a debutat de Moș Nicolae, pe 6 decembrie, fiind deschisă de corul Filarmonicii „Ion Dumitrescu” din Râmnicu Vâlcea. Aceștia au introdus publicul în atmosfera sărbătorilor de iarnă cu un inedit concert de colinde. Pe scenă au urcat și micii artiști ai Centrului Cultural Mioveni, dar și Moș Crăciun și spiridușii acestuia.

Pe 7 decembrie a fost seara muzicii populare. Pe scena Târgului din Centrul Civic Mioveni au urcat artiștii populari Constantin Enceanu, Nicolae Datcu. Surpriza serii a fost oferită de Taraful Cleante și Diana Matei.
A treia zi de petrecere la Târgul de Crăciun de la Mioveni a fost dedicată muzicii ușoare. Oana Radu, o fostă participantă la Vocea României, a încântat publicul, prezent în număr mare la Târgului de Crăciun, cu hiturile care au lansat-o printre numele grele din industria muzicală autohtonă. Seara a fost încheiată cu un spectacol extraordinar oferit de Connect-R. Duminică seara, Mira și Andra au închis ultima zi de spectacole în cadrul Târgului de Crăciun de la Mioveni. Cei care au fost prezenți la Mioveni în aceste zile s-au putut bucura de o atmosferă magică, de preparate delicioase și experiențe noi, dar și de evenimente alimentate cu voie bună din plin.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea