Copiii din ansamblurile profesoarei de muzică Mădălina Barbu, spectacole pe bandă rulantă

În urmă cu mai bine de un an, profesoara de muzică Mădălina Barbu punea bazele, cu pasiune și mult entuziasm, a două ansambluri vocale la școlile Tudor Vladimirescu - „Dorulețul” și Marin Preda - „Cântăreții Veseli”. Începând din toamna acestui an, profesoara  a format încă un ansamblu de tineri la Colegiul Național Zinca Golescu - „Speranța României”.

Ansamblul „Dorulețul” a făcut spectacol de Ziua Națională

Micii artiști se bucură deja de succes, iar în această perioadă programul lor este plin de spectacolele tematice dedicate Centenarului, dar și sărbătorilor de iarnă.  Pe 29 noiembrie, copiii din ansamblul vocal „Dorulețul”, al Școlii Gimnaziale Tudor Vladimirescu, au cântat și au dansat îmbrăcați în costume populare autentice în cadrul spectacolului dedicat Centenarului și zilei de 1 Decembrie. Pe 1 decembrie, la invitația Inspectoratului Școlar Argeș, au interpretat cântece patriotice în Piața Primăriei și au răspuns invitației televiziunilor locale. Sâmbătă, pe 8 decembrie, aceștia au participat la Festivalul „Cantus Mundi” de la București, răspunzând unei invitații venite din partea Corului Național de Cameră „Madrigal – Marin Constantin”.
Despre evenimentele desfășurate de copiii din ansamblul „Dorulețul”, din cadrul Școlii Gimnaziale Tudor Vladimirescu, profesoara Mădălina Barbu (foto) a precizat:  „Alături de mine s-au aflat doamnele directoare Nicoleta Biță și Magdalena Crivac și părinții care s-au implicat cu tot sufletul la toate activitățile propuse și suntem susținuți tot timpul de domnul deputat Nicolae Georgescu”.

Pe 14 decembrie, surprize pentru copiii Centrului de plasament din Ceair

Pe 9 decembrie, copiii Mădălinei Barbu, din ansamblul vocal „Dorulețul”, au urcat pe scena Festivalului de Colinde  „Florile Dalbe”, faza locală, de la Ștefănești, urmând să participe și la faza județeană care se va derula la Curtea de Argeș. Pe 14 decembrie, aceștia vor fi  la Centrul de plasament din Ceair pentru a-i încânta cu vocile lor frumoase, dar și pentru a le dărui hăinuțe dulciuri și fructe copiilor mai puțin norocoși.

Grupurile „Cântăreții Veseli” și „Speranța României” se bucură de succes

Deosebit de ocupați cu spectacole sunt și elevii de la ansamblurile vocale „Cântăreții Veseli”, de la școala Marin Preda, și ”Speranța României”, de la Colegiul Național Zinca Golescu.
Grupul vocal  intitulat „Cântăreții Veseli” a participat, împreună cu profesoara lor, la diferite festivaluri și concursuri, obținând diplome, iar în această perioadă sunt deosebit de ocupați cu concertele. Ansamblul vocal se bucură și de susținerea permanentă a doamnelor directoare Simona Iuliana Peleaşe și Gabriela Bădescu.
De asemenea, ansamblul nou înființat la Colegiul Național Zinca Golescu - ”Speranța României”, susținut de doamnele directoare Maria Brostescu și Daniela Luţă s-a bucurat de aprecierea publicului cu ocazia spectacolului oferit de Zilele Colegiului, eveniment care a avut loc în luna noiembrie.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea