Proiect pentru dezvoltarea competențelor asistenților sociali din mediul rural, la Universitatea din Pitești

Universitatea din Pitești va găzdui, în perioada 10-12 decembrie, prima întâlnire de lucru în cadrul proiectul Empowering Practitioners in Social Work from Rural Communities – EPSWRA - Împuternicirea practicienilor în asistență socială din comunitățile rurale.
Valoarea noului proiect, finanțat în cadrul programului Erasmus+, Acțiunea Cheie 2 - Parteneriate Strategice pentru Educația Adulților – Schimb de bune practici, este de aproximativ 150.000 de euro. Coordonarea este asigurată de Facultatea de Științe ale educației, Științe sociale și Psihologie, prin Departamentul de Psihologie, Științe ale comunicării și Asistență socială.
La întâlnirea de lucru de la Universitatea din Pitești vor participa reprezentanți din cele șase țări partenere în proiect: St. Cyril and St. Methodius University of Veliko Turnovo - Bulgaria, The Institute of Psychosocial Development  - IPSA – Grecia, Associazione Dar Voce – Italia, Asociația Contextos – Portugalia, Association for Developing Voluntary Work Novo Mesto – Slovenia, The Andalusian Municipality Fund for International Solidarity – FAMSI – Spania.
Grupul țintă al proiectului este format din asistenți sociali și persoane care au atribuții în domeniul asistenței sociale, dar fără o diplomă care să ateste acest fapt, și care lucrează în zone defavorizate.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea