Moș Nicolae a venit și la compartimentul de Recuperare Neuromotorie din cadrul Spitalului de Pediatrie

Pe 6 decembrie, s-a simțit spiritul lui Moș Nicolae și la Spitalul de Pediatrie. Moșul a venit la copiii internați în compartimentul de Recuperare Neuromotorie din cadrul Spitalului de Pediatrie. Și nu cu nuielușa, ci cu multe cadouri.
A fost un moment oportun pentru a oferi, din suflet, cadouri pentru 18 copilași din cadrul compartimentului Recuperare Neuromotorie. Darurile au fost oferite cu sprijinul unei persoane cu suflet mare care nu a vrut să-și divulge identitatea. Cei mici au primit obiecte de îngrijire personală, jocuri dar și alte surprize. ”Moș Nicolae a fost darnic. 18 copilași internați la compartimentul de Recuperare Neuromotorie au primit cadouri”, ne-a precizat Adina Enache, purtător de cuvânt al Spitalului de Pediatrie Pitești.
La Spitalul de Pediatrie se va împodobi un brad cu… jucării de pluș
De asemenea, săptămâna aceasta la Spitalul de Pediatrie Pitești vor avea loc și alte activități care vor aduce spiritul Crăciunului mai aproape de copilașii internați în unitate. Motive în plus ca cei mici să zâmbească de sărbători! Pe 15 decembrie, copiii alături de cadrele medicale din spital vor împodobi un brad de Crăciun cu multe… jucării de pluș.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea