Piteștenii fac praf Spitalul Județean Argeș! „Medicii din București când aud de Spitalul Județean Argeș îl numesc Spitalul Morgă”

Piteștenii sunt nemulțumiți de serviciile medicale de la Spitalul Județean Argeș. Pe grupul de Facebook – „Pitești, orașul meu”, o postare referitoare la încrederea argeșenilor în personalul Spitalului Județean a strâns zeci de comentarii, majoritatea dintre ele negative. Printre acuzații putem aminti celebra șpagă sau lipsa de interes a medicilor sau asistentelor față de pacienții spitalului.

„Au înnebunit dracu toți!”

Un membru al grupului „Pitești, orașul meu” a pus o întrebare prin care cerea ca piteștenii să dea o notă Spitalului Județean Argeș. „Pe o scara de la 1 la 10 cât de sigur vi se pare spitalul nostru și câtă încredere aveți în personalul acestuia? De menționat și cadrele medicale profesioniste, ca lumea să știe unde să se ducă și la cine sa apeleze cu încredere și fără șpagă”, așa suna postarea unui argeșean pe rețeaua de socializare. În mai puțin de două ore de la postare, zeci de persoane au acuzat personalul medical de luare de mită sau indiferență crasă față de pacienți. Spre exemplu, un piteștean a spus că fratele său a fost lăsat să moară, iar bunicul său nu a fost operat pentru că nu a „cotizat” la medici. „Fratele meu a murit în jegul ăsta de spital, bunicul meu a fost internat la etajul 7 și refuzat la operație până nu a dat la doctor 1.000 de lei, nu au vrut să-l opereze!” a comentat piteșteanul.
O altă persoană susține că medicii au certat un bătrân pentru că nu a pus șpaga în plic: „Și eu le dau nota 1 pentru caracterul spurcat, care au întins mâna la un om de 83 de ani și au refuzat să-l opereze și când a primit banii a certat bietul bătrân că nu a pus banii in plic! Nota 1 pentru doctorii de la ginecologie care te cheamă la cabinet să-ți ceară bani pentru naștere, nota 0 pentru asistente care se cred mai sus ca doctorul. Au înebunit dracu toți!!!!!” a comentat o piteșteancă.

„Doctorița care era de gardă, ne-a răspuns că până nu se învinețește la față nu o intubează. Într-un final a murit”

Acuzațiile de neglijență au curs în comentariile postării: „Ce notă să-i dau acestui spital, unde mi-a murit mama? La Urgențe i-au administrat un medicament ce a înghețat-o la propriu. Le spuneam că nu respiră bine, iar doctorița care era de garda, ne-a raspuns că până nu se învinețește la față nu o intubează. Într-un final a murit”, spune o altă argeșeancă.

Medicii acuzați de neglijență, practică în continuare

Spitalul Județean Argeș a ajuns cunoscut de către medicii de la București ca Spitalul Morgă. De multe ori, pacienții sunt transferați în ultimul moment sau chiar nu li se permite să plece la un spital din Capitală. „De ce oare, medicii din București când aud de Spitalul Județean Argeș îl numesc Spitalul Morgă?? Într-adevăr nu toți medicii din acel spital sunt vinovati, dar cei care sunt vinovați practică în continuare!”, a comentat un alt piteștean.
Comentariile argeșenilor au curs cu note mici pentru Spitalul Județean Argeș, dar au existat și doctori din cadrul unității spitalicești pentru care oamenii au avut doar cuvinte de laudă. Cele mai apreciate secții/compartimente de către piteșteni sunt Cardiologia, Angiografia sau Neurologia.
M.M.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea