Gala 10 pentru Argeș transformată într-o petrecere de „nuntă”

Consiliul Județean Argeș a organizat cea de-a treia ediție a Galei 10 pentru Argeș. În acest an, totul s-a transformat într-o veritabilă petrecere de nuntă, cu lăutari, hore și... chefuială. Mai mult, „petrecerea” organizată de Manu a fost spartă de primarul comunei Mărăcineni, care la un moment dat i-a „furat” aproape trei sferturi din invitați.

„Trăiască Brăila”... în Argeș

Un eveniment care ar fi trebuit să premieze oamenii care au adus un beneficiu județului s-a transformat într-o veritabilă petrecere. Toți participanții, gătiți la patru ace, s-au băgat la hore, la dans pe ritmuri de lăutari. Dar nu oricum, ci cu dedicații precum „Trăiască Brăila” sau „Trăiască mireasa”. Din căte se pare, ansamblul care a cântat la Gala 10 pentru Argeș a uitat că nu este o nuntă și au început cu dedicațiile. Bine că nu au spus „Trăiască președintele Manu!”...

Apariția surpriză a senatorului Marin

Senatorul Gheorghe Marin și-a făcut apariția în județ, la Gala 10 pentru Argeș, după o lungă perioadă de absență. Din câte se pare, a uitat că argeșenii l-au trimis în Parlament pentru a milita pentru bunăstarea lor. În schimb, Marin și-a făcut apariția la petrecere, unde băutura, mâncarea și distracția era motto-ul serii.

Manu a fost lăsat cu „casa” goală

Luni de zile a plănuit Dan Manu organizarea galei 10 pentru Argeș ca să fie lăsat cu „ochii în soare” de primarul de la Mărăcineni. Nicolae Dascălu a organizat concomitent cu evenimentul lui Manu o petrecere de închidere de an cu oamenii politici și firmele din Argeș. În jur de ora 21.00, majoritatea consilierilor județeni, parlamentari și oameni de afaceri l-au părăsit pe Manu și s-au mutat în comuna vecină cu Piteștiul. Mai mult, inclusiv secretarul CJ, Ionel Voica a dispărut, și din câte se pare, a ajuns tot la Mărăcineni alături de restul participanților.

Zece nume sonore premiate

Poate cel mai frumos moment al serii a fost cel în care au fost premiați zece argeșeni pentru promovarea județului la nivel național și internațional.
Mai exact, în domeniul Sănătate a fost premiat  doctorul Augustin Dima; în Educație, inspectorul școlar general Dumitru Tudosoiu; în mediul de afaceri, NIDEC, prin directorul general Rudolf  Langerwisch; în Sport, plutonierul major Ionuț Butoi, medaliat cu aur la arc compound la Jocurile Invictus de la Sydney, respectiv, la această categorie a primit medalia centenară și Ionuţ Sandu, campion naţional lupte greco-romane; în Cercetare Alina Rãduţ, cercetãtor ştiinţific, inginer la Institutul pentru Cercetări Nucleare Pitești; Cultură: Lucia Hossu Longin –regizor şi realizator TV, iar o medalie centenarã a primit conducerea Dacin Sara – Şerban Marinescu, Bogdan Ficeac, Dan Pița;  Protecţia mediului şi turism, Complexul Turistic “Valea cu Peşti”, manager Dumitru Grecu;  Social, Asociaţia React şi Fundaţia Vodafone  România; pentru Promovarea Argeşului, Academia Română – preşedinte Ioan-Aurel Pop, vicepreşedinte Rãzvan Theodorescu, secretar general Ioan Dumitrache, academicieni Gheorghe Păun, Nicolae Panin; respectiv în domeniul Administrație au fost premiați toți primarii, indiferent de coloratura politică.
M.M.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea