Iohannis a semnat decretul de eliberare din funcție a președintelui Tribunalului Argeș

Judecătoarea Valerica Vîrtopeanu, președintele Tribunalului Argeș, a ieșit la pensie. Pe 13 decembrie, Klaus Iohannis, președintele României, a semnat decretul privind eliberarea acesteia din funcția de judecător, prin pensionare, începând cu data de 15 decembrie.
De asemenea, președintele Iohannis a semnat în aceeași zi și decretul privind eliberarea din funcție prin pensionare, tot cu data de 15 decembrie, a unui alt magistrat argeșean. Este vorba despre judecătoarea Ioana Pârvu de la Secția Civilă a Tribunalului Argeş. Începând de luni, 17 decembrie, funcția de președinte al Tribunalului Argeș va fi ocupată de vicepreședinta instanței, respectiv de judecătoarea Mariana Vârgă, până la scoaterea postului la concurs în luna mai a anului 2019. Mariana Vârgă este judecător la Secția Civilă a Tribunalului Argeș și este și purtătorul de cuvânt al instanței.
Valerica Vîrtopeanu, președintele Tribunalului Argeș, este unul dintre cei mai experimentați magistrați din județ, cu o vechime de 27 de ani în magistratură. Aceasta și-a desfășurat activitatea de judecător la Judecătoria Pitești din 1991 până în 1998, iar de atunci și până în prezent lucrează la Tribunalul Argeș, unde a îndeplinit mai multe funcții de conducere. Până la ocuparea funcției de președinte al Tribunalului Argeș, doamna judecător a fost timp de un an vicepreședinte și anterior președinte al secției penale.
Alex Vlaicu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea