Victor Ponta, la vizita de la Pitești: „Liderii PSD din Argeș sunt în concursul: cine e mai obedient cu Dragnea”

Prezent la Pitești, la o întâlnire de lucru cu membrii partidului Pro România Argeș, Victor Ponta a vorbit despre relațiile pe care le are cu primarii din Argeș, dar și despre foștii săi colegi din PSD. „Am rămas  în relații bune cu primari din județul Argeș, pe care îi respect și atunci când trec prin localitate îi sun și ne vedem. Am rămas în relații cu oameni cu care am făcut politică. Sunt și câțiva dintre ei care s-au dovedit niște trădători, oameni fără caracter”, a precizat Ponta, în cadrul unei conferințe de presă. Fostul premier a transmis urări de bine și fostului președinte al Consiliului Județean Argeș, Constantin Nicolescu. „Transmit cele mai bune gânduri domnului Constantin Nicolescu  pentru care am un respect deosebit”, a mai precizat acesta.

„La PSD Argeș a fost o echipă de oameni foarte tari pe picioarele lor. Acum nu mai văd același lucru”

Ponta susține că liderii PSD Argeș din acest moment se întrec în a fi obedienți șefilor de la București, motiv pentru care județul are multe de pierdut. „Din 2001 de când fac politică, la Argeș a fost întotdeauna o echipă de oameni foarte tari pe picioarele lor. Nu s-au speriat nici de Năstase, nici de Geoană, nici de Ponta, acum nu mai văd același lucru”, a declarat Ponta. Acesta a mai adăugat: „Pentru domnul Dragnea tot ceea ce este în afara Teleormanului  nu prestează încrederea. Liderii din Argeș sunt într-un concurs: cine e mai obedient cu Dragnea”.

„Regret că nu am semnat până în 2015 autostrada Pitești-Sibiu”

La vizita din Argeș, fostul premier a mai spus și că regretă că nu a semnat el începerea proiectului autostrăzii Pitești-Sibiu, în perioada în care era prim-ministru. „O nerealizare a mea este că nu am reușit să semnez până în 2015 autostrada Pitești-Sibiu. Asta îmi reproșez dacă mă  întrebați la nerealizări. Că nu am semnat în 2015, că astfel îi obligam cumva, tot trebuia să o facă până acum! Au trecut 4 ani și nu s-a făcut nimic, vorbe doar”, a mai declarat Ponta.
La conferinţa de presă, desfășurată la sediul Pro România Argeş, alături de Victor Ponta au mai participat coordonatorul organizaţiei judeţene Bogdan Ivan, avocatul Liviu Stancu şi fostul vicepremier Daniel Constantin.
Alex Vlaicu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea