Continuă „războiul” dintre CNCD și Publitrans pentru posesia automatelor de bilete din Pitești

A început lupta pentru automatele de bilete la Pitești! CNCD, firma omului de afaceri Constantin Scarlat, și Horea Tudor Vușcan, patronul Alien Concept SRL, au cerut în instanță societății Publitrans restituirea automatelor de bilete și plata unor despăgubiri uriașe. În schimb, Publitrans a obținut o primă victorie: cererea lui Vușcan a fost respinsă.
„Pretenţii restituire 20 automate de bilete (contr. nr.212/11.03.2018) + plată sumă 3200 euro începând cu 01.06.2015 până la predarea automatelor”, așa arată obiectul unui dosar deschis de CNCD, firmă aflată în insolvență, împotriva societății municipalității, la Tribunalul Argeș. Procesul continuă, următorul termen fiind stabilit pe 16 ianuarie.

Instanța a respins despăgubirile cerute de un om de afaceri către Publitrans pentru automatele de bilete

În schimb, solicitarea omul de afaceri Horea Tudor Vușcan, patronul Alien Concept SRL a fost respinsă de instanță. Reamintim că acesta solicita către Publitrans: „pretenţii plata sumei de 537.027,84 lei reprezentând lipsa folosinței a 20 automate bilete pentru perioada 13.04.2015 - 13.04.2018, plată sumă 14.917.44 lei lună/20 automate în continuare de la 13.04.2018 până la plata efectivă”. Totul a început după ce lui Vușcan i s-a respins cererea de înscriere la masa credală a firmei CNCD, pentru neplata unor facturi provenite din vânzarea celor 20 de automate de bilete, bunuri achiziționate de firma lui Constantin Scarlat de la Alien Concept. Cum cererea sa a fost respinsă, omul de afaceri a solicitat recuperarea așa numitelor datorii de la Publitrans. Doar că nici de data aceasta nu a avut noroc. „Respinge cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul Vuscan Horea Tudor împotriva pârâtei S.C. Publitrans 2000 S.A., ca fiind introdusă de o persoană fără calitate procesuală activă”, se arată în hotărârea Tribunalului Argeș din data de 23 noiembrie 2018.
Cert este că, în acest moment, pe teritoriul municipiului Pitești mai sunt funcționale doar 17 din cele 20 automate de bilete.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea