Mircea Andrei şi Ştefan Lăzăroiu le-au oferit o seară de excepţie locuitorilor din Curtea de Argeş

Curtea de Argeş a găzduit în perioada 17-19 august ediţia a VIII-a a Festivalului Internaţional de Folclor Brâuleţul, proiect lansat de către profesorul Mircea Ivănescu şi colegii de la Clubul Copiilor. Festivalul a beneficiat de sprijinul Ministerului Educaţiei, al Primăriei Curtea de Argeş, iar sponsori au fost Mircea Andrei, preşedinte PDL Argeş şi Ştefan Lăzăroiu, preşedinte PDL Curtea de Argeş. Au participat formaţii din ţara noastră precum şi din Bulgaria. Aglomeraţie mare, în seara zilei de vineri, în piaţa de lângă Biserica Basarabilor, municipiul Curtea de Argeş, pentru că, la orele 20, a început festivitea de premiere şi spectacolul de închidere ale Festivalului Internaţional de Folclor pentru Copii şi Tineret „Brâuleţul”, ediţia a VIII-a.

Zeci de personalităţi au participat la acest festival

În afara sutelor de oameni din piaţă, densitatea de VIP-uri a fost deloc de neglijat. Prefectul Gheorghe Davidescu, primarul oraşului Curtea de Argeş, Nicolae Diaconu, doamna Cristina Diculescu, preşedinte al Organizaţiei de Femei PDL Argeş, fostul primar al oraşului, Gheorghe Nicuţ, şeful de la Finanţe Dorin Falcă, şeful de la ITM, Ciprian Berevoianu, primarul oraşului Costeşti, Ion Baicea, primarul Gheorghe Drăganu de la Lunca Corbului, directorul de la Hidroelectrica, domnul Metehoiu, Victor Suhan de la Hidroserv şi mulţi alţii. S-a vorbit de la tribună, formaţiile participante au primit diplome şi premii.

Conferinţa de presă organizată într-un cadru select

Conferinţa de presă, desfăşurată ulterior într-un restaurant select, a fost una destinsă, Ştefan Lăzăroiu fiind susţinut de prefectul Gogu Davidescu, Gabriel Bratu, profesorul Mircea Ivănescu şi de primarul oraşului, domnul Diaconu. Deşi senatorul Mircea Andrei nu a fost prezent, numele acestuia a fostroatit de foarte multe ori.
Ştefan Lăzăroiu le-a mulţumit tuturor celor care l-au ajutat în organizarea acestui festival şi a promis că îl va face mulţi ani de acum înainte. Era foarte mulţumit că argeşenii s-au simţit bine, numărul acestora, la concertul de vineri seara, fiind cu mult peste aşteptările sale. Acesta a ţinut să-i mulţumescă domnului senator că i-a oferit cu încredere colegiul Curtea de Argeş şi promite că va rămâne aproape de argeşeni, chiar dacă nu va câştiga alegerile de anul viitor.
Gheorghe Davidescu, prefectul judeţului a mulţumit organizatorilor pentru invitaţie şi a promis că indiferent de funcţia pe care o va ocupa, va fi prezent la toate aceste acţiuni. Acesta le-a mulţumit şi domnului Ştefan Lăzăroiu şi primarului Nicolae Diaconu, că s-au implicat în organizarea acestui festival şi deşi nu au aceeaşi culoare politică, au pus mână de la mână şi au reuşit să facă ceva frumos.
Nicolae Diaconu:

“La Curtea de Argeş nu există USL”

Nicolae Diaconu a spus că este foarte mulţumit de faptul că acest festival nu a avut niciun fel de conotaţie politică şi a spus că va fi alături de orice manifestare organizată în oraşul pe care îl conduce, indifferent de cine va fi organizată. Acesta a simţit nevoia să ia apărarea colegilor de partid, care nu au participat la acest eveniment, scuzând şi deputatul de pe colegiul Curtea de Argeş, domnul Mircea Drăghici, care, din spusele primarului, nu era în localitate. Simona Bucura, vicepreşedinte al CJ Argeş şi domnul deputat Mircea Drăghici, au refuzat invitaţiile oferite de tinerii care s-au ocupat de promovarea acestui eveniment. Nicolae Diaconu, a găsit o scuză şi la acest gest, spunând că nu aşa ar fi trebuit împărţite invitaţiile, pe stradă, dar nici dânsul nu ar fi trimis invitaţii colegilor de partid. Deşi a luat apărarea colegilor de partid, nu a făcut acelaşi lucru cu viceprimarul Costinel Vasilescu, spunând că la Curtea de Argeş USL nu există.
Gabriel Bratu, Inspector Şef al ISJ Argeş, a mulţumit tuturor celor care s-au implicat în organizarea acestui eveniment, spunând că partea financiară este cea mai mare problemă în organizarea acestor evenimente.
Profesorul Mircea Ivănescu a mulţumit în primul rând sponsorilor, domnului Mircea Andrei şi Ştefan Lăzăroiu, dar nu în ultimul rând tuturor celor care au ajutat la organizarea acestui mare eveniment. Acesta a ţinut să menţioneze că acest festival se poate bate cu multe de acest gen şi Festivalul “Brâuleţul”, va rămâne la Curtea de Argeş.

Voltaj a adunat în piaţă mii de oameni

Între timp piaţa din zona Bisericii Domneşti a devenind neîncăpătoare. Axinte de la Vacanţa Mare şi formaţia Voltaj au reuşit să atragă un public nesperat de mare. A fost atât de multă lume, încât şi scările de peste stradă erau pline de oameni care au venit să asculte melodiile celor de la Voltaj. Spectacolul s-a încheiat cu un foc de artificii.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea