Cătălin Bulf: „Avem dovada că managerul Consiliului Județean este unul prost”

Replică acidă la adresa președintelui CJ Argeș! Consilierul județean Cătălin Bulf l-a atacat pe Dan Manu în termeni duri după ce Spitalul de la Călinești nu a obținut autorizație de funcționare.
„Avem dovada că managerul de la Consiliul Județean este un manager prost. Se bate cu pumnii în piept că de profesie este medic, dar avem spitalul de la Călinești care nu a primit autorizația de funcționare... Vreau să știu de ce spitalul nu are autorizație și vreau să știu ce se va întâmpla. Este un zvon că vrea să îl transforme în morga. A doua dovadă că nu este un bun manager este faptul că a ieșit la iveală că pe anul trecut există o gaura în bugetul de salarii, care trebuie acoperită, de 17 milioane de lei” a declarat Bulf.

Închis cu forța, Spitalul de Boli Cronice ”Ion Crăciun ” din Călinești a fost redeschis în 2012 de către autoritățile județene. Dar a intrat într-un proces de moarte lentă după ce nu a mai primit acreditare. Lipsa acreditării duce la suspendarea contractului cu Casa de Asigurări de Sănătate, ceea ce înseamnă că cine dorește să apeleze la serviciile medicale ale unității trebuie să le achite integral și e greu de crezut că există oameni care ar fi dispuși să plătească pentru serviciile unui spital neacreditat, căci lipsa acreditării înseamnă servicii de slabă calitate și dotări slabe. În această situația pare greu de crezut că Spitalul de la Călinești, altădată o emblemă a sistemului sanitar argeșean, va mai putea supraviețui și astfel unitatea medicală se inchide.  De ce a ajuns această unitate medicală în situația de a nu mai primi acreditare? Potrivit președintelui CJ Argeș, Dan Manu, din cauza managementului defectuos. M.M.

 

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea