Șapte posturi scoase la concurs din sursă externă la IPJ Argeș

Poliţia Română a scos la concurs pentru încadrare directă posturi în mai multe domenii şi structuri. La Inspectoratul de Poliție Județean Argeș au fost scoase la concurs șapte posturi din sursă externă. Înscrierile se fac până marți,  22 ianuarie, la sediul instituției.
Persoanele care îşi doresc o carieră în Poliţia Română se pot înscrie la concursurile organizate pentru ocuparea a 290 de posturi scoase la concurs prin încadrare directă. Din totalul acestora, 289 de posturi sunt cu încadrare din sursă externă, iar un post urmează a fi ocupat prin reîncadrare. Sunt scoase la concurs posturi în domenii precum criminalistică, investigații criminale, economic, combaterea criminalității organizate, comunicare și relații publice, logistică, secretariat, resurse umane, intervenții și acțiuni speciale, cazier judiciar, statistică și evidență operativă, poliție rutieră, psihologie.

Patru posturi la Serviciul Criminalistic

La nivelul IPJ Argeș au fost scoase la concurs 7 posturi. Dintre acestea, două posturi vacante de ofițer de poliție sunt la Poliţia Municipiului Câmpulung - Biroul Investigaţii Criminale și  Combaterea infracţiunilor contra patrimoniului. Alte patru posturi vacante de ofițer de poliție au fost scoase la concurs la Serviciul Criminalistic - Centrul Teritorial de Examinare I.T., domeniul Percheziții informatice. Ultimul post vacant de ofițer este la Secția nr. 4 Poliție Rurală Buzoiești – Ordine Publică.
Pentru a participa la acest concurs, candidatul trebuie să aibă studii universitare de lungă durată, cu diplomă de licenţă sau echivalentă într-unul din următoarele domenii: ştiinţe juridice, ştiinte administrative, ştiinţe economice, ştiinţe  socio-umane, ştiinţe militare, informaţii şi ordine publică, ştiinţe inginereşti sau - studii superioare de licență, ciclul I de studii universitare (în sistem “Bologna”), într-unul din domeniile fundamentale de licență: ştiinţe sociale sau ştiinţe inginereşti.
Dosarul de recrutare în vederea participării la concurs va fi depus personal, la Inspectoratul de Poliţie Județean Argeș, Mun. Pitești, Str. Victoriei, nr. 60, până pe 22 ianuarie.
A.V.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea