ÎPS Calinic, participant la ședința de lucru a directorilor de școli din Argeș

În baza parteneriatului care există între Arhiepiscopia Argeșului și Muscelului și Inspectoratul Școlar Județean Argeș, la sfârșitul săptămânii trecute a fost organizată o ședință de lucru cu toți directorii de școli din cuprinsul Eparhiei. Evenimentul s-a desfășurat în Sala de festivități a Liceului Tehnologic ,, Mihai I ” din Curtea de Argeș în prezența Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop Calinic, a domnului Tudosoiu Dumitru, inspector  școlar general în cadrul ISJ Argeș și a inspectorilor școlari de la fiecare disciplină de învățământ.
Manifestarea a fost deschisă de  ansamblul de copii ”Posada”, care a prezentat un program artistic ce a cuprins dansuri populare din zona Munteniei. Acest moment a fost urmat de un program alcătuit din cântece patriotice, interpretate de elevii Seminarului Teologic, Neagoe Vodă Basarab”.
Ierarhul Argeșean le-a mulțumit dascălilor pentru colaborarea care există între școlile argeșene și parohiile din fiecare protopopiat. Cu această ocazie, Chiriarhul Eparhiei a făcut o prezentare a cărții ,, Din suferințele sfintei mari uniri” pe care la final a oferit-o în dar pentru bibliotecile care există în fiecare școală.
În ședința de lucru organizată, au fost dezbătute diferite teme cu scopul de a pune în ordine activitățile ce urmează a se desfășura în cursul acestui an școlar. De asemenea, au fost făcute propuneri privind diversificarea manifestărilor cultural-artistice  organizate în baza parteneriatelor existente între biserică și școală.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea