Un argeșean acuză! Florin Călinescu, atac la PSD și la liderul Liviu Dragnea: „Leul se duce la vale și ție, livulică, ți se rupe…”

Florin Călinescu nu se dezminte, a început să fie atent la mișcările politice, dezordonate, ale guvernării. Și este și acid cu privire la aceste mișcări, în stilu-i caracteristic.
În opinia lui Florin Călinescu, Eugen Nicolicea și Codrin Ștefănescu și-ar dori să-i bage la închisoare pe cei care îi fluieră.
”Pentru că  Livulică este ocupat cu gagicăreala, lacheii fac și ei ce pot. Care cum ajunge la Bruxelles, în frunte cu domnu’ viorica, vorbesc în numele țării, adică și al meu.
Numai că ăia cărora le vorbesc imbecilii tăi nu sunt slugile tale și nu pun botu’.
Acasă, doi comici ai tragicului colindă țara:  codrin&nicolicea. Ar vrea să îi bage la pârnaie pe cei care îi fluieră.
Leul se duce la vale și ție, livulică, ți se rupe, pentru că oi avea destui.
Bugetul își caută părinții. Gripa omoară oamenii. În 2019. Ăsta nivel de trai promis de gura ta.
Azi e 24, ziua când am început să ne unim,” este mesajul lui Florin Călinescu.

”Domnu’ Viorica, pemperși pentru creier nu s-au inventat”

Actorul, originar din Argeș continuă, la sfârșitul săptămânii, pe aceeași rețea de socializare: ”Domnu’ Viorica, când (știu) debitezi la Bruxelles minciuni dictate de repetentul livulică, în literele unui alfabet pe care numai capul tău îl știe, trebuie să știi că minciunile astea devin adevărate piranha, peștii ăia care te mănâncă până la os. Se pronunță pirania, sau mai pe limba lui livulică, tirania.
Cum zici tu, fără să-ți explodeze coafura, că guvernul nu s-a amestecat în treburile justiției... ai dreptate! tudorel nu e în guvern, el e tinichigiu auto … pe undeva. O să îi luăm într-o zi toată școala la scărmănat.  domnu’ viorica, e treaba ta, că tu crezi că întreaga Românie e mașina de spălat a rufelor șefului tău.
Și să mai știi, pemperși pentru creier nu s-au inventat”, a mai explicat Călinescu.
A.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea