Continuă procesul pentru deschiderea Transfăgărășanului mai devreme de 1 iulie

# S-a admis proba cu interogatoriul Companiei de Drumuri

Mai mulți agenți de turism din Argeș au chemat în judecată Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere cerând modificarea regulamentului de funcționare a DN 7C – Transfăgărășan. 15 societăți comerciale cer în instanță posibilitatea deschiderii celui mai frumos drum din țară, mai devreme de 1 iulie.
Trei dosare au fost deschise în instanță.

Curtea de apel Pitești a respins, săptămâna trecută, două dintre dosarele reclamanților.
În cel de-al treilea dosar s-a admis unui agent de turism proba cu interogatoriul pârâtei. Astfel, CNAIR va trebui să răspundă la mai multe întrebări cu privire la decizia instituției de a deschide Transfăgărășanul abia la 1 iulie.
„Respinge cererea formulată de pârâta Compania Naţională de Administrare A Infrastructurii Rutiere S.A. privind conexarea dosarului nr. 4380/109/2018 la dosarul nr. 4227/109/2018. Încuviinţează pentru reclamanta S.C. Selectra S.R.L. proba cu înscrisuri şi proba cu interogatoriul pârâtei, care îi va fi comunicat, cu solicitarea de a răspunde în scris la acesta”, se arată în hotărârea instanței. Procesul a fost amânat până pe 7 martie, dând posibilitatea CNAIR să răspundă la întrebări.

Dumitru Grecu: „CNAIR va răspunde în instanță la întrebările noastre”

Omul de afaceri Dumitru Grecu, administratorul societății Selectra SRL – cea care a obținut în instanță proba cu interogatoriul CNAIR, susține că reclamanții vor depune recurs în cele două dosare respinse de Curtea de Apel Pitești.
”  Am avut trei dosare deschise în instanță. În fiecare dosar erau câte cinci agenți economici ca părți reclamante. În două dintre ele ne-a fost respinsă acțiunea. Chiar nu înțeleg de ce s-a întâmplat acest lucru. Așteptăm motivarea și o să facem recurs. În schimb, al treilea dosar are termen pe 7 martie. Ni s-a admis proba  cu interogatoriu. Noi le-am pus întrebări la cei de la CNAIR și acum ei urmează să răspundă. În această acțiune suntem avansați. Așteptăm să vedem care va fi hotărârea instanței. Noi ne dorim ca Transfăgărășanul să fie deschis mai devreme de 1 iulie!”, ne-a precizat omul de afaceri Dumitru Grecu.
Alex Vlaicu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea