Uluitor! Primărița din Ștefănești anunță viitorul candidat al PSD la alegerile din „douăzecidouăzeci”

# Ioana Jenica Dumitru despre deputatul Velcea:  „În 2016 când a vrut să candideze la primărie, avea notorietate 4%, adică nici toți vecinii și rudele nu și-l aminteau!”

PSD Argeș și-a luat mâna, anul trecut, atât de pe primărița din Ștefănești, cât și de pe viceprimar. Însă primărița nu își încalcă promisiunea și publică, zilnic, pe pagina de socializare, fapte și întâmplări din localitate. Săptămâna trecută a venit rândul deputatului Velcea, președintele PSD Ștefănești, să intre în colimator, așa că publicăm și noi, integral, spusele și scrisele doamnei primar:
”Nicolae Velcea este ultimul intrat pe lista de parlamentari a PSD Argeș, grație prieteniei cu un cunoscut primar argeșean. Este din Ștefănești, dar n-a locuit aici până anul trecut. În localitate, este cunoscut pentru un bunic caruia i se spunea Pac-Pac fiindcă simula o mitralieră cu degetul înspre toți cei pe care îi întâlnea în cale și pentru scandalul dintre el și fratele acestuia, pe un gard; scandal care a durat ani în șir, din cauză că deputatul n-a vrut să împartă averea părintească cu fratele lui. În anul 2017, deputatul Velcea s-a remarcat prin faptul că a cerut într-o interpelare ca restaurantele și barurile să nu fie amplasate lângă școli din cauză că elevii s-ar putea apuca să consume alcool și droguri. În Ștefănești, se pare că nu-l deranjează acest aspect, din moment ce bodegile (baruri/restaurante) amplasate lângă școli.Mai mult, același deputat, împreună cu alți 25, au inițat un proiect legislativ prin care diriginții de șantier să fie absolviți de orice vină în cazul unor lucrări efectuate neregulamentar și depistate de către instituția contractantă în primii 10 ani de la recepția lucrărilor. Din fericire, inițiativa legislativă a picat din cauză că există deja legislație în domeniu. Că parlamentarii nu erau la curent...
Acum e președinte la PSD Ștefanesti unde luni de zile s-a chinuit să înscrie 35 de membri și când a reușit,în conducere trei sferturi îi erau rude din Izvorani.
În 2016 când a vrut să candideze la primărie, avea notorietate 4%,adică nici toți vecinii și rudele nu și-l aminteau!
În 2020 partidul vrea să îl pună să candideze iar Ștefanesti să fie predat cu arme,bagaje,pamanturi,afaceri și alte interese orasului vecin care e dispus să arunce sute de mii de euro în campanie”.
L.S.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea