Ateliere de actorie susținute de actrița Maia Morgenstern, în Argeș

Celebra actriță Maia Morgenstern, coregraful Ștefan Lupu, soprana Ioana Bitere și actrița Diana Stancu, alături de Maria Cocriș – instructor yoga și Mirabela Butiri – psiholog, susțin mai multe ateliere de actorie, dans, canto și dezvoltare personală în perioada 3-8 februarie, la Hotelul „Valea cu Pești”, de pe Transfăgărășan.
Într-o atmosferă de vis, actrița Maia Morgenstern va susține o serie de ateliere de actorie dedicate tinerilor pasionați de teatru, celor care doresc să urmeze o carieră în acest domeniu, dar și celor care sunt interesați de dezvoltarea personală. Aceste ateliere vor fi completate de cursurile de dans susținute de Ștefan Lupu – actor coregraf, de canto, organizate sub conducerea Ioanei Bitere - soprană, de dicție cu Diana Stancu - actriță, de mindfulness cu Maria Cocriș - instructor yoga și de emoții cu Mirabela Butiri – psiholog.
Obiectivul acestor „cursuri artistice”, de șase zile, este de a crea o abordare integrată cu privire la meseriile scenei, dar și de a dezvolta pasiunea participanților pentru teatru, muzică și artă. Dincolo de faptul că oferă o pregătire substanțială pentru cei interesați de o astfel de carieră, această tabără este gândită și ca o platformă de dezvoltare personală pentru cei care doresc să își stimuleze creativitatea, dar și încrederea în sine.

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea