O piteșteancă a realizat un tort 3D cu bustul lui Cătălin Măruță

O piteșteancă i-a oferit lui Cătălin Măruţă, în cadrul emisiunii sale de la Pro TV, un tort personalizat, cu bustul prezentatorului în format 3D. Raluca Ţârcomnicu este o tânără din Pitești care face artă din cofetărie și transformă torturile în adevărate povești. De această dată, povestea sa a ajuns și la emisunea „La Măruță”! Raluca i-a oferit prezentatorului TV, cu ocazia zilei sale de naștere, un tort chiar cu… el.  Și chiar a înfipt cuţitul în „capul” vedetei de televiziune. Felia de prăjitură decupată din macheta comestibilă a fost degustată şi lăudată.
„A fost o adevărată provocare, plecând de la timpul alocat realizării lui, de doar 2 zile, continuând cu structura şi terminând cu momentul de îndoială de la 3 dimineața”, a mărturisit Raluca.

După bustul lui Mărgelatu’ a urmat, cel al lui Măruță

Raluca Țârcomnicu produce torturi pentru orice eveniment, iar prin mâna sa aduce la viață personaje din desene animate, animăluțe, autoturisme, peisaje. Și mai nou și vedete de televiziune! Este al doilea bust realizat de aceasta. În urmă cu câțiva ani, Raluca a participat la un concurs, din domeniu, cu îndrăgitul personaj al filmelor istorice de aventuri – „Mărgelatu”, căruia i-a sculptat bustul în… pastă de zahăr, nelipsind nici pistolul.  „ Este al doilea bust după cel al lui «Mărgelatu», cu o singură diferență şi foarte importantă: «Măruță», cu excepția elementelor de susținere, a fost în întregime tort”, povestește aceasta.
Afacerea tinerei - un laborator de cofetărie - este produsul unei pasiuni descoperite în mers. Totul a plecat mai mult din curiozitate, în timp ce lucra în mediul corporativ, în Anglia, cu un… curs în domeniu. A început de la niște „zaruri” și „fundițe” create din pastă de zahăr. Acum a ajuns la adevărate opere de artă, și unele foarte gustoase. A renunțat la o carieră internațională pentru torturile 3D. Și nu îi pare rău deloc! Raluca este tânăra care și-a creat din pasiune o adevărată afacere!

Solicitările clienților, transformate în creații dulci

Raluca Țârcomnicu aduce la viață, în formă de creații dulci, solicitările clienților săi. Rapunzel, Mickey Mouse, Fulger McQueen din seria animată „Mașini”, celebrul „Cookie Monster”, pisicuțe, ursuleți, sunt doar o mică parte din realizările sale dulci. Fiecare tort vine cu povestea lui. De-a lungul timpului a primit mai multe comenzi speciale.
Una dintre ele a fost și realizarea unui tort cu barajul Vidraru pentru un grup care dorea să sfârșească o săptămâna de lucru în zona lacului Vidraru. Iar dorința acestora a fost împlinită. Barajul Vidraru și statuia lui Prometeu au fost savurate chiar la… Vidraru. O altă poveste interesantă este cea a tortului lung de 80 de cm și greu de 60 de kg! Raluca a realizat un tort „Range Rover” 3D, iar pentru transportul lui a fost nevoie de mai multe persoane.
Alex Vlaicu

Prima pagina

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Banner
Banner
Banner
Banner
Banner

Curs valutar

Horoscop

Vremea